Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Plac na atraktivna lokacija vo elitna nas Caml'k

24 000 EUR

38 000 EUR

For sale by: kh 29 May 20:24 Delete, Edit or Renew Your Ad
Ad type
For sale
Advertised by
Private
About the Residence
Location
Strumica
Плацот излегува на две улици на агол , маркицата не е лепенка, планирано е изградба на семејна куќа со површина од 196м2, обезбеден паркинг за 4 возила, тип на куќа А1 П+Пк.Блиску до последните асфалтирани улици.Во непосредна околина има изградено веќе индивидуални куќи.
To the top