Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Gradezna parcela od 1270m2 vo Voden

27 000 EUR

30 000 EUR

For sale by: Валентина Манчевска 01 Feb 09:59 Delete, Edit or Renew Your Ad
Валентина Манчевска
078 361 654
Leaflet
Во место викано Воден во непосредна близина на индустриска улица Крушевска Република (патот од Виница кон Берово) во атрактивна зона на мало стопанство и домување во индивидуални објекти се наоѓаат две катастерски парцели кои формираат градежен плац со вкупна површина од 1270 м2 и маркица за градење со 529 м2 катност П+2 и максимална висина за градење на објектите 10.20 м. Катастерските парцели се КП 8970 /1 и КП 8971/2 кои заедно ја формираат градежен плац. Плацот може да се дели на два дела со соодветна по потреба површина. Плацот е градежно неизградено земјиште предвидено со ГУП на Виница и детален урбанистички план со можност за градење веднаш. Во близина има асфалтен пат Крушевска Република одделечен е околу 100 м растојание.Во близина на 150 м има приклучок за вода и канализација и електрична струја.Во близина на парцелата веќе се градат објекти за домување и мало стопанство.Цената е 27000 евра.
Валентина Манчевска
078 361 654
Leaflet
To the top