Company ad Published: Jun 24 2022 10:26

Kuka na odlicna lokacija na Vodno

Published: Jun 24 10:26
Views: 1244
Шифра 25235
Агенција Асторија изнајмува преубава куќа на одлична локација на Водно ( над Кочо Рацин школото), во близина на Вила Водно. Куќата е со површина од 300м2 и дворно место од 800м2. Распоредена на две ниво ( приземје и кат ). Приземјето се состои од влезен хол, пространа дневна соба со трпезарија,одвоена кујна,гостинска соба и тоалет. Првиот кат располага со три спални соби и две купатила. Мирна и тивка локација,а блиску до центарот на градот. Внатерно и надворешно паркин место за две коли.
Контакт тел: 071/333-336

Code no. 25235
Agency Astoria rents a beautiful house in a great location on Vodno (above Kocho Racin School), near Villa Vodno. The house has an area of 300m2 and a yard of 800m2. It is arranged on two levels (ground floor and first floor). The ground floor consists of an entrance hall, spacious living room with a dining area, a separate kitchen, guest room and a toilet. The first floor has three bedrooms and two bathrooms. Quiet location close to the city center. Indoor and outdoor parking space for two cars.
Link description

ASTORIA NEDVIZNOSTI

АСТОРИЈА Недвижности е една од првите агенции за недвижности во Република Северна Македонија, која посредува при купопродажба и изнајмување на висококвалитетен недвижен имот уште од далечната 1994 година.
АСТОРИЈА ви нуди широк спектар на недвижности за купопродажба и изнајмување од врвен квалитет, со разновидна квадратура, на различни локации во Скопје. 
Нашите агенти за недвижности и експерти од областа на прометот со недвижности, ќе ви помогнат да најдете имот кој ќе биде соодветен за вашите потреби, ќе одговара на вашиот буџет и ќе го надополнува вашиот животен стил.
Ви благодариме на довербата. 
АСТОРИЈА Недвижности


ASTORIA Real Estate Agency is one of the first real estate agencies in the Republic of North Macedonia, in the business of sale and rental of high quality real estate properties, since 1994.
ASTORIA offers a wide range of real estate properties, for sale and rent, with top quality, various sizes, in different locations in Skopje. 
Our real estate agents and real estate experts will help you find a property that suits your needs, fits your budget and complements your life style.
Thank you for your trust.
ASTORIA Real Estate Agency
       
Visit our store page

Ул “Аминати трети„ бр 65

+38923110-566071/244-331071/333-336

http://www.realestate.com.mk

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

АСТОРИЈА Недвижности е една од првите агенции за недвижности во Република Северна Македонија, која посредува при купопродажба и изнајмување на висококвалитетен недвижен имот уште од далечната 1994 година.
АСТОРИЈА ви нуди широк спектар на недвижности за купопродажба и изнајмување од врвен квалитет, со разновидна квадратура, на различни локации во Скопје. 
Нашите агенти за недвижности и експерти од областа на прометот со недвижности, ќе ви помогнат да најдете имот кој ќе биде соодветен за вашите потреби, ќе одговара на вашиот буџет и ќе го надополнува вашиот животен стил.
Ви благодариме на довербата. 
АСТОРИЈА Недвижности


ASTORIA Real Estate Agency is one of the first real estate agencies in the Republic of North Macedonia, in the business of sale and rental of high quality real estate properties, since 1994.
ASTORIA offers a wide range of real estate properties, for sale and rent, with top quality, various sizes, in different locations in Skopje. 
Our real estate agents and real estate experts will help you find a property that suits your needs, fits your budget and complements your life style.
Thank you for your trust.
ASTORIA Real Estate Agency
       

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information