Company ad Published: May 14 2022 10:17

Ekskluzivna ponuda na objekt vo srceto na Sirok Sokak

EUR

Published: May 14 10:17
Views: 1981
Се продава за цена од 700.000 евра, ексклузивен објект во срцето на широк сокак со 335 м2 корисна површина.
Информации во агенцијата Стрелец Битола, секој работен ден од 8,30 до 13,30 и попладне од 17 до 19,30, во сабота од 8,30 до 13 или на www.strelecnedviznosti.com 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 или на facebook agencija za nedviznosti strelec bitola
Link description

АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ СТРЕЛЕЦ

Продажба и изнајмување на станови и куќи, деловни простори и парцели за градба, консултантски услуги, проектирање, надзор и ревизија. 
Visit our store page

ул. Климент Охридски бр. 25 Show on the map

047232004 070339404 076451799

http://strelecnedviznosti.mk/strelec/

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Продажба и изнајмување на станови и куќи, деловни простори и парцели за градба, консултантски услуги, проектирање, надзор и ревизија. 

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information