Македонски | Shqip | English |

К1717 KLANICA KUKA ZA RENOVIRANJE DVOR I POM OBJEK

Company advertisement. For sale by: АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ СТРЕЛЕЦ 03 Jun 12:34 Log into the company to make changes
Price:

18 500 EUR   24 000 EUR

Number of rooms: 6
Address: КЛАНИЦА КАРПОПШ
Area: 77 m2
Number of floors: 2 floor
Heating system: Wood
Location: Bitola
К1717, КАРПОШ-КЛАНИЦА, КУЌА КОЈА МОЖЕ ДА СЕ РЕНОВИРА И ДА СЕ ЖИВЕЕ, СО НОВ ПОКРИВ И ОЛУЦИ, НОВА ВЛЕЗНА ВРАТА ВО ДВОРОТ, ПОСТОЕЧКИ ОБЈЕКТ НА МИРНА УЛИЦА, СО ПРИЗЕМЈЕ ОД 33 М2 КОРИСНА ПОВРШИНА И КАТ ОД 40 М2 И ПОМОШЕН ОБЈЕКТ ОД 22 М2 КОРИСНА ПОВРШИНА ДВОРНО МЕСТО 50М2, ЦЕЛАТА ПАРЦЕЛА 128М2
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
There are no visited ads
To the top