Македонски | Shqip | English |

К1718 KLANICA KARPOS KUKA SO MOZNOST ZA GRADBA

Company advertisement. For sale by: АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ СТРЕЛЕЦ 03 Jun 12:34 Log into the company to make changes
Price:

13 500 EUR   19 000 EUR

Number of rooms: 2,5
Address: КЛАНИЦА КАРПОШ
Area: 31 m2
Number of floors: High ground floor
Heating system: Wood
Location: Bitola
К1718, КАРПОШ-КЛАНИЦА, МАЛА КУЌА КОЈА МОЖЕ ДА СЕ РЕНОВИРА И ДА СЕ ЖИВЕЕ, СО МОЖНОСТ ЗА ГРАДБА, ПОСТОЕЧКИ ОБЈЕКТ СО 31М2 КОРИСНА ПОВРШИНА И ПОДРУМ ОД 19 М2, ДВОРНО МЕСТО 40М2, СО МОЖНОСТ ЗА ГРАДБА НА ЦЕЛАТА ПАРЦЕЛА ВО ОСНОВА ОД 92 М2 И КАТНОСТ П+1
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
There are no visited ads
To the top