Company ad Published: May 28 2022 10:28

Karabina so dvor na dva sprata vo Strcin

EUR

Published: May 28 10:28
Views: 1712
K2156, Стрчин, се продава куќа - покриена карабина, два ката по 106м2 со влез како во зграда + подрум + простор во поткровјето. Објектот е граден по сите стандарди со употреба на квалитетни материјали, со сопствена вода, струја, одвод. Цела парцела е 320 м2.
Информации во агенцијата Стрелец Битола, секој работен ден од 8,30 до 13,30 и попладне од 17 до 19,30, во сабота од 8,30 до 13 или на www.strelecnedviznosti.com 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 или на facebook agencija za nedviznosti strelec bitola

Link description

АГЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ СТРЕЛЕЦ

Продажба и изнајмување на станови и куќи, деловни простори и парцели за градба, консултантски услуги, проектирање, надзор и ревизија. 
Visit our store page

ул. Климент Охридски бр. 25 Show on the map

047232004 070339404 076451799

http://strelecnedviznosti.mk/strelec/

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Продажба и изнајмување на станови и куќи, деловни простори и парцели за градба, консултантски услуги, проектирање, надзор и ревизија. 

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information