Published: May 13 2022 10:10

Kuka od 300m2 so dvorna povrsina od 1000m2

EUR

Published: May 13 10:10
Views: 4410
се продава куќа во населба бедиње во куманово во близина на фзц 11 октомври а.д., на ул. 11-ти ноември бр.274

куќата е со површина од 300 m2 и дворна површина(парцела) од 1000 m2. површината на куќата се состои од приземје(кат) со 5 соби и втор кат со 7 соби, вкупно 12 соби.

на парцелата се простираат 2 гаражи и има повеќе паркинг места.

куќата е на убава локација на 2 km од центарот на градот.

куќата не е опремена и е спремна за живеење. има инсталиран водовод и струја, има можност и за соларна енергија/затоплување со инсталирани потребни цевки.

куќата е со чист имотен лист.

се продава и нива позади агро куманово со површина од 8000 m2, погодна за градење на неа, цена по договор.

се продава и бавча во шумско, цена по договор.

информации на телефон 077/646-556 стојанче
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information