Company ad Published: Jun 24 2022 01:40

Kapital Kuka so dvorno mesto vo Drslajca

EUR

Published: Jun 24 01:40
Views: 2295
Шифра 20 089

Ексклузивна понуда

Куќа со дворно место и градина во с. Драслајца - Струга.

Вкупна површина на парцела 2.817 мкв и тоа земјиште под зграда 1 (куќа и летна кујна) 93 мкв, земјиште под зграда 2 (помошен објект) 156 мкв и градежно изградено земјиште 2.568 мкв.

Куќата се наоѓа на КП 385/3 во КО Драслајца.

Во рамки на парцелата има куќа, летна кујна, гаража и помошен објект за земјоделска намена.

Куќата е со вкупна површина од 180 мкв.

Распоред на приземје: предпростор, кујна со дневна, трпезарија со дневна, бања, остава и летна кујна со засебен надворешен влез комникациски поврзана со куќата.

Распоред на кат: 4 спални, 2 тераси.

Куќата е реновирана со сигурносна влезна врата, пвц прозори со поставени надворешни врати, дрвени внатрешни врати, гранитни плочки на скалишта, росфрај ограда на скалишта, парно греење.

Во дворот на куќата има жива вода.

Куќата е лоцирана на мирно место, опкружена со зеленило.

Одличен избор за семејно живеење.

Погледнeте ја нашата понуда на веб страната:
www.kapitalohrid.mk

Контакт е-маил:
contact@kapitalohrid.mk

Контакт телефони:

078/232-047
070 321 001
Link description

Агенција за недвижности Капитал Охрид

Посредување при купување, продажба и изнајмување на недвижен имот;
Спроведување на целокупна купопродажана административно правна постапка и тоа: 
-Пред договор
Главен договор
Адвокат
Нотар
Управна постапка за проценка и плаќање на данок на промет
Промена на корисник во ЕВН и комунални претпријатија и заедничко одржавање со сравнување  на сметки со 0 состојба
Катастарска документација
Проценка на  недвижен имот
Геодетски услуги
Останата потребна документација и постапка во врска  со недвижен имот.
Стручни совети и консалтинг за пазарот на недвижности
Маркетинг услуги
Visit our store page

ТЦ Амам локал 244 - Охрид Show on the map

078232-047 071321-001

https://www.kapitalohrid.mk

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Посредување при купување, продажба и изнајмување на недвижен имот;
Спроведување на целокупна купопродажана административно правна постапка и тоа: 
-Пред договор
Главен договор
Адвокат
Нотар
Управна постапка за проценка и плаќање на данок на промет
Промена на корисник во ЕВН и комунални претпријатија и заедничко одржавање со сравнување  на сметки со 0 состојба
Катастарска документација
Проценка на  недвижен имот
Геодетски услуги
Останата потребна документација и постапка во врска  со недвижен имот.
Стручни совети и консалтинг за пазарот на недвижности
Маркетинг услуги

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information