Company ad Published: May 13 2022 11:03

Kuka vo Leskoec

EUR

Published: May 13 11:03
Views: 1035
Шифра Д 95/18
Се продава куќа со површина 180м² со катност П+1.Површината на целиот плац изнесува 900м²
Куќата се наоѓа во с.Лескоец (6км до центар на Охрид) .
Агенцијата во понуда ги има скоро сите недвижности што се на продажба во Охрид.
Цените на недвижностите секогаш ги презентираме автентично дадени од сопственикот.
Link description

ИМПЕРИЈА

АГЕНЦИЈА ЗА ПОСРЕДУВАЊЕ СО ПРОМЕТ НА
 НЕДВИЖЕН ИМОТ
Visit our store page

Булевар Туристичка 36А Show on the map

078228233

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

АГЕНЦИЈА ЗА ПОСРЕДУВАЊЕ СО ПРОМЕТ НА
 НЕДВИЖЕН ИМОТ

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information