Company ad Published: Sep 28 2021 09:40

IZVEDBA I PROEKTIRANJE NA MONTAZNI OBJEKTI

Published: Sep 28 09:40
Views: 12
Буларт Констракшн е градежна фирма која се занимава со изведување на завршни работи во градежништвото, обработка на дрво, изработка на монтажни куќи и сите видови на бондручни градби, по прицнип “клуч на рака“. Лоциран во с. Смилковци, производниот погон се протега на површина од 1000м2, опремен со низа машини кои служат за груба и фина обработка на дрво, како и за произведување на полу-префабрикувани и целосно фабрикувани елементи за изведба на нарачаните објекти. Во рамките на производниот погон се наоѓа и административно-проектантскиот дел, кој служи за примање на странки, разработка на проекти и тековно следење на производниот процес.
БУЛАРТ КОНСТРАКШН од почетокот на своето постоење е посветена на квалитетна изработка и целосно пресретнување на Вашите потреби. Главната заложба ни е промовирање на дрвото како природен, евтин и обновлив градежен материјал, кој воедно е нераскинлив дел од македонската градителска традиција.

Преку постојаната заложба да градиме еколошки и енергетско ефикасни објекти, компанијата придонесува за поквалитетен живот на нашите клиенти, а воедно придонесуваме и кон зачувување на природата, обезбедувајќи поубава иднина за сите.Изградба на монтажни објекти кои се со висок степен на енергетска ефикасност споредувајќи ги со најактуелните европски и светски стандарди.


1. ОБЈЕКТИ ОД ОБЛАСТА НА ДОМУВАЊЕТО – МОНТАЖНИ КУЌИ
-Градски куќи
-Планински куќи и брвнари
-Викенд куќи
-БунгаловиОБЈЕКТИ ОД ОБЛАСТА НА ИНДУСТРИЈАТА И УГОСТИТЕЛСТВОТО
-Деловни простори и канцеларии
-Производствени хали
-Излетнички и угостителски комплекси
2. УРБАНА ОПРЕМА
-Настрешници
-Перголи
-Летниковци
-Клупи и маси
-Огради
-Штандови
-Киосци
-Киќи за домашни миленици
3. ВНАТРЕШНА ОПРЕМА
-Внатрешни скали
-Огради
-Преградни перфорации
-Полуѕидови
-Подови од полно дрво
-Ламперии


Link description

БУЛАРТ КОНСТРАКШН

ИЗРАБОТКА НА МОНТАЖНИ КУЌИ ПО ПРИНЦИП КЛУЧ НА РАКА , ИЗРАБОТКА НА НАСТРЕШНИЦИ,ПЕРГОЛИ,И ЗАВРШНИ РАБОТИ ВО ГРАДЕЖНИШТВО
Visit our store page

Никола киров мајски

070340315

https://bulartconstruction.com

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

ИЗРАБОТКА НА МОНТАЖНИ КУЌИ ПО ПРИНЦИП КЛУЧ НА РАКА , ИЗРАБОТКА НА НАСТРЕШНИЦИ,ПЕРГОЛИ,И ЗАВРШНИ РАБОТИ ВО ГРАДЕЖНИШТВО

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information