Company ad Published: Aug 31 2023 05:34

Kukja so plac vo Gjorce Petrov vo blizina na stadionot

EUR

Published: Aug 31 05:34
Views: 32
Се продава луксузно наместена куќа со плац во Ѓорче Петров поред шеталиштето на Вардар, во близина на стадионот

Куќа 174 м2 со тераса 30 м2 + плац 721 м2
- Приземје: 89 м2 (дневна со трпезарија, засебна кујна со острово, утилити, бања, тераса)
- 1 кат: 85 м2 (3 спални соби, бања)
* Куќата е градена по високи стандарди со одлична изолација и хортикултурно уреден двор
* Покриено паркинг место за 2 возила и отворено паркинг место за 5 возила

Цена 310 000 евра

Шифра С1970
Link description

Тифани Агенција за недвижности/Tiffany Real Estate

Тифани Агенција за недвижности нуди услуги за продажба и изнајмување на недвижен имот во Р. Македонија. 

Како посредничка агенција, нашата обврска и задача е покрај пронаоѓање на купувач или соодветна недвижност согласно со вашето барање, исто така и подготвување на сите потребни документации, составување на договори, резервации и сл. се со цел комплетно обезбедување на сигурноста на двете страни се до завршување на целокупната процедура за изнајмување/ продажба на имотот.

Исто така, Тифани Агенција за недвижности нуди идејни ентериерни решенија со 3Д проекција за полесно визуелизирање, можност за изведба, монтажа, комплетно уредување и реновирање на вашата недвижност.
Visit our store page

ул.Васил Ѓоргов бр.24/4

077/699-416

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Тифани Агенција за недвижности нуди услуги за продажба и изнајмување на недвижен имот во Р. Македонија. 

Како посредничка агенција, нашата обврска и задача е покрај пронаоѓање на купувач или соодветна недвижност согласно со вашето барање, исто така и подготвување на сите потребни документации, составување на договори, резервации и сл. се со цел комплетно обезбедување на сигурноста на двете страни се до завршување на целокупната процедура за изнајмување/ продажба на имотот.

Исто така, Тифани Агенција за недвижности нуди идејни ентериерни решенија со 3Д проекција за полесно визуелизирање, можност за изведба, монтажа, комплетно уредување и реновирање на вашата недвижност.

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information