Published: Feb 16 2015 10:47

Kuka 60m2 vo Gjorce Petrov 1

EUR

Published: Feb 16 10:47
Views: 23
Се продава нова куќа во Ѓорче Петров во близина на Тинекс, со имотен лист, на високо приземје од 60 м2, со подрумски простории од 60 м2 и маркица за уште 2 спрата, уредено дворно место 170 м2 и гаража-настрешница, во мирна околина на споредна улица со пристап на двете главни улици
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
23
071243231

Address:

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information