Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Kuka vo Zdanec cena po dogovor

For sale by: Стеван Томовски 28 Jun 10:22 Delete, Edit or Renew Your Ad
Стеван Томовски
070222353
Leaflet
Number of rooms
Number of floors
Heating system
Куќата е на 4 нивоа, и тоа:
Ниво сутерен со содржини: Една соба; WC, купатило со туш, и перална; соба од која се излегува во двор.
Приземје, со следни содржини: Покриен влез, предсобје, WC, купатило со туш кабина, спална соба, дневна соба, тераса.
Прв спрат со следни содржини: Предсобје, спална соба со тераса со поглед на Водно, детска соба, WC и купатило со када, дневна соба, кујна и трпезерија, тераса со поглед на Скопје.
Втор спрат со следни содржини: Отворен простор со голем плакар.
Сите нивоа се поврзани со внатрешни скали обложени со дрво.
Вкупна бруто површина е 308 м2.
ЦЕНА ПО ДОГОВОР
The house is on 4 levels:
Basement: one room, WC, a bath with a shower and a washing room; room reachable from the garden.
Ground floor: covered entrance, WC, a bath with a shower; bedroom; living room, terrace.
First floor: hall, bedroom with a balcony with a view of Vodno mountain, children's bedroom, WC and a bathroom with a bathtub, living room, a kitchen and a dining room, balcony with a view of Skopje.
Second floor: open space with a big wardrobe.
Стеван Томовски
070222353
Leaflet
To the top