Македонски | Shqip | English |

Kuka od 138m2 vo Kisela Voda moze zamena

For sale by: Mile 28 Jan 09:33 Delete, Edit or Renew Your Ad
Price:

130 000 EUR

Number of rooms: 5
Address: Milan Mijalkovic 6b
Area: 138 m2
Location: Kisela Voda, Skopje
Се продава или заменува куќа за стан во Кисела Вода.Куќата е во Пржино квадратура 138м2 легализирана со маркица П+1+поткровље...дворно место 294м2...замена за стан поголем доаѓа во предвид и во Аеродром или Ново Лисиче
There are no visited ads
To the top