Company ad Published: Mar 18 2022 11:39

Kapital Ekskluzivno kuka vo Radozda

EUR

EUR
Published: Mar 18 11:39
Views: 28
Шифра 20 074

Ексклузивна понуда:

Вила на Струшката ривиера, во туристичката населба Радожда.

Површина на парцела 120 мкв тоа земјиште под зграда 52 мкв и дворно место 68 мкв.

Катност на вила: сутерен, приземје и поткровје.

Распоред:

Сутерен - апартман со бања кој е во фаза на карабина.

Приземје - дневна со кујна, спална 1 со излез на пространа тераса со непречен поглед на езеро, спална 2 со излез на пространа тераса со непречен поглед на езеро, бања, предсобје и пространа тераса со непречен поглед на езеро.

Поткровје - дневна со кујна, спална 1 со излез на пространа тераса со непречен поглед на езеро, спална 2 со излез на пространа тераса со непречен поглед на езеро, бања, предсобје и пространа тераса со непречен поглед на езеро.

Вилата е органиризана како сместувачки капацитет со 3 апартмани со засебни влезови од кои апартманот на приземје кој е во фаза на карабина е организиран како една просторија со бања и излез во двор со непречен поглед на езеро. Апартманите на приземје и поткровје се со по 2 спални соби со излез на тераси со непречен поглед на езеро.

Вилата се продава комплетно опремена со мебел и електрични уреди за домаќинство.

Одлична локација на брегот на Охридското езеро.

Погледнeте ја нашата понуда на веб страната:
www.kapitalohrid.mk


Контакт е-маил:
contact@kapitalohrid.mk

Контакт телефони:
070/388-844
078/232-047
046/505-711
Link description

Агенција за недвижности Капитал Охрид

Посредување при купување, продажба и изнајмување на недвижен имот;
Спроведување на целокупна купопродажана административно правна постапка и тоа: 
-Пред договор
Главен договор
Адвокат
Нотар
Управна постапка за проценка и плаќање на данок на промет
Промена на корисник во ЕВН и комунални претпријатија и заедничко одржавање со сравнување  на сметки со 0 состојба
Катастарска документација
Проценка на  недвижен имот
Геодетски услуги
Останата потребна документација и постапка во врска  со недвижен имот.
Стручни совети и консалтинг за пазарот на недвижности
Маркетинг услуги
Visit our store page

ТЦ Амам локал 244 - Охрид Show on the map

078232-047 071321-001

https://www.kapitalohrid.mk

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Посредување при купување, продажба и изнајмување на недвижен имот;
Спроведување на целокупна купопродажана административно правна постапка и тоа: 
-Пред договор
Главен договор
Адвокат
Нотар
Управна постапка за проценка и плаќање на данок на промет
Промена на корисник во ЕВН и комунални претпријатија и заедничко одржавање со сравнување  на сметки со 0 состојба
Катастарска документација
Проценка на  недвижен имот
Геодетски услуги
Останата потребна документација и постапка во врска  со недвижен имот.
Стручни совети и консалтинг за пазарот на недвижности
Маркетинг услуги

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information