Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Moderna Arhitektura 1 2 3 od Mihail Tokarev

1 500 MKD

For sale by: Mилена 25 Feb 13:29 Delete, Edit or Renew Your Ad
Ad type
For sale
Advertised by
Private
Location
Kumanovo
Продавам комплет книги Модерна Архитектура 1,2,3 од Михаил Токарев за полагање на испит Историја на Архитектура на Архитектонски факултет. И продавам книга Архитектура на Новиот Век од Михаил Токарев, за испит Нов Век на Архитектонски факултет.
Книгите се еднаш употребувани и подвлекувани. Има со молив прешкртани непотребни и нерелавантни пасоси, па ќе ви биде полесно за учење.
Цена по договор.
Mилена
072515683
To the top