Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Nova akusticna gitara J&D

For sale by: Tance Grozdanovski 22 Feb 19:31 Delete, Edit or Renew Your Ad
Leaflet
AG5-CFE е точниот модел.
Никогаш не е употребена, внимателно сочувана во оригиналната кутија... одлично штима.
Има одличен акустичен звук.
Иако спаѓа во пониска класа на гитари, има предвид карактеристики.
Внимателно е одбрана, но не е никогаш употребена.

Tance Grozdanovski
070233544
Leaflet
To the top