Македонски | Shqip | English |

Akita inu so pedigre

For sale by: Toni 06 Jun 16:29 Delete, Edit or Renew Your Ad
Buy this sport item for 2,000 MKD / monthly
Apply now! >
Price:

300 EUR

Location: Kruševo
Pets : Dogs

Резервирајте си навреме кученце од расата Акита ину, и вашиот живот да биде поисполнет со среќни и исполнети моменти. Кученцата потекнуваат од одлични родители и истите ги добивате со комплетна докумнтација, педигре и пасош, вакцинирани и прочистени. Родителите поседуваат одлична крвна линија и се оценети на повеќе изложби со највисоки оцени. Кученцата треба да се окучат околу 27 јуни !!! Сликите се од родителите и нивните педигрина :)
There are no visited ads
To the top