Published: Nov 15 2023 04:03

Kukicki za kucinja

Published: Nov 15 04:03
Views: 3
КУЌИЧКИ ЗА КУЧИЊА

Се продаваат куќички за сите раси на кучиња (големи, средни и мали).
Може да се изработи и по нарачка во зависност од вашата потреба.
Куќичките се изработени од чиста даска, со изолација и исфарбани со боја по ваш избор, заштитени на покривот со лимена подлога.
Цените се поволни и може по договор во зависност големината на куќичката.

Телефон 076 612 472.
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
3
076612472

Address:

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information