Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

SE BARA KUCE MINA SLEDI NAGRADA

Wanted by: Ana 04 Feb 23:01 Delete, Edit or Renew Your Ad
Ad type
Wanted
Advertised by
Private
Pets
Dogs
Мина е изгубена во населба Илинден, Скопје (Мралино-Идризово) на 5ти Јануари но на 28ми Јануари е видена кај полициската станица Беко во центар. Женка, лабрадор ретривер. Нема околувратник. Се препознава по тоа што долж 'рбетот крзното и е брановито, и има долги влакна на градите. Темпераментна е и има многу бели заби. Се одзива и на девојко, убавице. Ве молам помогнете ми да ја најдеме, сигурно е многу тажна и исплашена.
Следува загарантирана парична награда.
Анета, 075- 316- 121
Јасмина, 070- 372- 813
Ви благодарам.
Leaflet
To the top