Company ad Published: Jul 28 2022 11:54

Kadioglu meguredna obrabotka na lozovi ovosni nasadi

Published: Jul 28 11:54
Views: 627
Најновиот модел на Kadioglu меѓуредна обработка на лозови, овошни насади без никакво оштетување на стеблата❗
ℹ Висококвалитетен носач/конструкција
ℹ Силиконски копач со долни метални прашачи + 2 копачи, сите во форма на ѕвезда. Овозможуваат максимална обработка на земјата помеѓу редовите.
ℹ Работна ширина од 160cm до 260cm. Хидраулично продолжување.
ℹ Подесување по висина и должина на сите работни делови.
ℹ Потребна сила на трактор: мин. 20 HP
©️ОЛАСТЕН ЗАСТАПНИК
♻️ЗУХЕР АГРО РЕСЕН
☎️071-766-522
Link description

ZUHER AGRO/TRANSPORT

Резервни делови, Автопрограми, Земјоделска Механизација, Mашини, Делови за Камиони, Автомобили, Камиони, Приколки
Visit our store page
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Резервни делови, Автопрограми, Земјоделска Механизација, Mашини, Делови за Камиони, Автомобили, Камиони, Приколки
071766522 http://www.pazar3.mk/zuheragro

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information