Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

GOLEM IZBOR NA SETVOSPREMAC - KRIMLER

0 MKD

Company advertisement For sale by: AGROVIN Traktori i Zemjodelska mehanizacija 09 Mar 09:10 Log into the company to make changes
Ad type
For sale
Advertised by
Store
Location
Vinica
ГОЛЕМ АСОРТИМАН НА СЕТВОСПРЕМАЧИ!!

АГРОВИН ДОО од Виница произведува и нуди голем асортиман на сетвоспремачи:

1. Сетвоспремачи со 1 ротор со работна зафатнина од 1.8м и 2.2м;

2. Сетвоспремачи со 2 ежа со работна зафатнина од 1.9м и 2.2м;

3. Сетвоспремач со работна зафатнина од 1.7м кој може да се користи и како култиватор за меѓуредна обработка:
- Култиватор за меѓуредна обработка со 9 Ѕ-опруги е 12000 денари;
- Сетвоспремач со 15 Ѕ-опруги е 15000 денари.

Сите сетвоспремачи имаат опција за монтажа на појачувачи на Ѕ-опруги.

Обезбеден бесплатен транспорт на Ваша адреса.

За подетални информации контактирајте не на телефоните:

033/362-234, 075/416-776, 075/388-899, 078/416-779

или во нашиот продажен салон на ул. Илинденска бб, Виница.

https://www.facebook.com/ArmaTracMakedonija

https://www.facebook.com/AgrovinVinica
AGROVIN Traktori i Zemjodelska mehanizacija
Компанијата АГРОВИН е основана во 1995 година,со основна дејност производство и трговија на големо и мало на на приклучна земјоделска механизација и резервни делови за земјоделска механизација,како и продажба на сите видови на трактори што се увезуваат во Македонија. Денес АГРОВИН има широк асортиман на производи кои што се потребни на земјоделците: -Носени танјирачи (20, 24 и 28 дискови) и влечени танјирачи (V-тип и X-тип); -Сите видови на плугови (двобразден и тробразден плуг тип 755 и тип 756 двобразден и тробразден лесен плуг и тробразден, четирибразден и петобразден лозарски плуг); -Сетвоспремачи (1,8м и 2,2м); -Сите видови на плугови од програмата на Ајдин, Алперен и Унлу од Турција. -Трикрилна и Четирикрилна клинеста брана (стандардни и ПОЈАЧАНИ); -Култиватор браздач и култиватор за меѓуредна обработка; -Фрези од ФПМ Србија и други производители (1.05м, 1.25м, 1.45м, 1.65м..) -Тракасти сенообртачи и сенообртачи Сонце од Дељанин, Термометал и ФПМ Србија; -Мотокултиватори, мотокосачки, мотокопачки од ФПМ Србија и Лабин Прогрес Хрватска; -Ротациони косачки Челмак, Тиназ и полски (135, 165) и задни и странични косачки 1.06м од ФПМ Србија; -Прскалки (330л, 440л) и Атомизери (330л, 440л, носени и влечени) од Агрон Србија и Агромеханика Словенија; -Садачки и вадачки за компир од Технос Словенија; -Расадосадачки за тутун (триредни, четириредни, петоредни); -Тракторски приколки (4Т,5Т..) со единечни и дупли страници; -Ѓубрерастурачи (300л, 400л, 500л); Депозитори за ѓубре за лозје; -Млинови (монофазни, трофазни и тракторски); -Редосеалки за житни и окопни култури (механички и пневматски). Резервни делови за плугови Kverneland и Vogel&Noot,производство на Eurozappa од Италија Ралници, шипови, преддаски. Резервни делови за дискови брани: - Сите врсти на дискови од Eurozappa и Ofas – Италија; - Куќишта, отстојници, осовини, чистачки, дрвени лагери, притискачи; S – опруги за сетвоспремачи – производство на Eurozappa од Италија;
Visit our store page
Илинденска ББ Show on the map
075 416 776 , 078 416 779 , 075 388 899
https://www.agrovin.mk
AGROVIN Traktori i Zemjodelska mehanizacija
075 416 776 , 078 416 779 , 075 388 899
To the top

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information