Македонски | Shqip | English |

Traktor IMT 533

For sale by: Ivan, Boba 27 Jan 21:11 Delete, Edit or Renew Your Ad
Buy this vehicle 5,350 MKD / monthly
Apply now! >
Price:

2 500 EUR

Location: Drugovo, Kičevo
Vehicles : Tractors
ТРАКТОРОТ Е КОМПЛЕТНО РЕМОНТИРАН И ПАЛИ НА КЛУЧ. СО ЕДНА ЛАМЕЛА, КУМАНОВСКИ ПЛУГОВИ И ЈУГОСЛОВЕНСКА ТРОДЕЛНА БРАНА. ТРАКТОРОТ И ПРИКЛУЧНАТА ОПРЕМА СЕ МАЛКУ КОРИСТЕНИ, ЗА СОПСТВЕНИ ПОТРЕБИ И СЕ ВО ОДЛИЧНА СОСТОЈБА. ТРАКТОРОТ Е ЛЕГАЛИЗИРАН И ИМА ТЕХНИЧКА ДОКУМЕНТАЦИЈА (НЕ Е РЕГИСТРИРАН).
There are no visited ads
To the top