Company ad Published: Aug 02 2023 01:44

Kombinirana masina bobkat 773 mod 2006 go

Published: Aug 02 01:44
Views: 6
Kombinirana masina bobkat 773 model 2006 go 2500 casa 3 toni tezina masinata e samo so korpa Link description

Memedovski kompani

 Мемедовски Компани е компанија која долги години опстојува на Македонскиот пазар и можат да се пофалат со одлична работа. Тие се занимаваат со продажба на користени градежни машини, како и обезбедување на резервни делови и сервисна поддршка за истите.

Плацот на Мемедовски се наоѓа на патот за Батинци бр. 72 - Скопје. Таму се изложени сите машини и делови кои ги имаат. Може во секое време да ги погледнете доколку сте заинтересирани за купување, а исто така сите машини се регистрирани како огласи, на сајтот на Пазар3, каде се и сите контакт информации за Мемедовски компани. 
Секогаш работата во интерес на своите клиенти, па поради тоа, иако станува збор за големи и специфични машини и производи, сепак тие нудат гаранција, а можна е и замена на производите.

Услугите и машините кои ги нуди нивната компанија се:
- градежна механизација (големи багери, комбинирани машини и мини багери),
- дополнителни делови за машини (телескоп и жаби, ваљаци),
- резервни делови,
- продажба и сервис.

Мемедовски компани постојано имаат нови увози на градежна механизација, гумени гасеници со сите димензии, од холандско производство со гаранција секако. Нудат исто така и хидраулични пикамери, корпи за машини.

Машините кои ги имаат на нивниот плац, сите се од различна марка, со различни работни саати, и различна тежина.
Дел од марките од кои имаат машини се Takeuci, Libherr, Hitaci, Cat, Aman, Bobcat, New Holland, Neuson, Bomak, Janmar, Kubota, Dossan, Komacu, Manitu, Komako и др.

Доколку некогаш би имале потреба од замена само на некој дел од машината, и тоа може да го набавите од Мемедовски компани, бидејќи располагаат и со корпи за мини багери, нови и половни. 
Имаат и нови или половни фрези за асфалт. 
Предни корипи, крокодилки за Jcb i Cat.

Доколку сакате и Вие да поседувате своја продавница за Вашата фирма, на сајтот на Пазар3, може да се регистрирате, да ги регистрирате своите производи и да очекувате зголемена заинтересираност и продажба. 
Visit our store page
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

 Мемедовски Компани е компанија која долги години опстојува на Македонскиот пазар и можат да се пофалат со одлична работа. Тие се занимаваат со продажба на користени градежни машини, како и обезбедување на резервни делови и сервисна поддршка за истите.

Плацот на Мемедовски се наоѓа на патот за Батинци бр. 72 - Скопје. Таму се изложени сите машини и делови кои ги имаат. Може во секое време да ги погледнете доколку сте заинтересирани за купување, а исто така сите машини се регистрирани како огласи, на сајтот на Пазар3, каде се и сите контакт информации за Мемедовски компани. 
Секогаш работата во интерес на своите клиенти, па поради тоа, иако станува збор за големи и специфични машини и производи, сепак тие нудат гаранција, а можна е и замена на производите.

Услугите и машините кои ги нуди нивната компанија се:
- градежна механизација (големи багери, комбинирани машини и мини багери),
- дополнителни делови за машини (телескоп и жаби, ваљаци),
- резервни делови,
- продажба и сервис.

Мемедовски компани постојано имаат нови увози на градежна механизација, гумени гасеници со сите димензии, од холандско производство со гаранција секако. Нудат исто така и хидраулични пикамери, корпи за машини.

Машините кои ги имаат на нивниот плац, сите се од различна марка, со различни работни саати, и различна тежина.
Дел од марките од кои имаат машини се Takeuci, Libherr, Hitaci, Cat, Aman, Bobcat, New Holland, Neuson, Bomak, Janmar, Kubota, Dossan, Komacu, Manitu, Komako и др.

Доколку некогаш би имале потреба од замена само на некој дел од машината, и тоа може да го набавите од Мемедовски компани, бидејќи располагаат и со корпи за мини багери, нови и половни. 
Имаат и нови или половни фрези за асфалт. 
Предни корипи, крокодилки за Jcb i Cat.

Доколку сакате и Вие да поседувате своја продавница за Вашата фирма, на сајтот на Пазар3, може да се регистрирате, да ги регистрирате своите производи и да очекувате зголемена заинтересираност и продажба. 

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information