Company ad Published: Jul 25 2022 01:10

Iveco Euro Cargo 2005

EUR

Published: Jul 25 01:10
Views: 971

Година на производство 2005
480 000 км
Одлична состојба
Цената е 6500 + 18%ддв
Link description

SINPEKS

Синпекс ДОО, најверниот пријател на секој земјоделец повеќе од 20 години,  ви нуди земјоделска, градежна и ситна механизација од следниве брендови:

*ЗЕМЈОДЕЛСКА ПРОГРАМА
-John Deere (трактори и приклучнна механизација)
-TAFE (трактори)
-IMT (трактори, плугови и останата приклучна механизација)
-INO Brezice (мулчери)
-Agromehanika (прскалки, атомизери)
-GRAMIP (фрези)
-Vogel Noot (плугови)
-AMAZONE (сеалки и останата приклучна механизација)
-SITREX (ѓубрерастурачи)
-DeLaval (опрема за млекопроизводители)
-SIPMA (преси)
-Вештачки ѓубрива (сите видови)
-приколки, сеалки, косачки, брани, тањирачи, компиродасачки и компировадачки, тутуносадачки, влечени атомизери, сетвоспремачи, меѓуредни фрези, цистерни.....и се останато од земјоделска механизација од врвни светски производители.

*ГРАДЕЖНА ПРОГРАМА
-LIEBHERR (градежни машини)
-HYDROMEC (градежни машини)
-Wacker Neuson (лесни машини за градежништво)
-Husqvarna (лесни машини за градежништво)
-STILL (виљушкари)
-останати машини и опрема за во градежната индустрија

*ПРОГРАМА НА СИТНИ МАШИНИ И ОПРЕМА
-Husqvarna (моторни пили, косачки и останата парковска механизација)
-Partner (косачки и моторни пили)
-LAVOR (машини за перење и чистење)
-Dulevo (комунални машини и опрема)
-FIAC (копмресори)
-КЕMMPI (апарати за заварување)
-TELWIN (апарати за заварување)
-ТОМОS (мопеди)
-потопни пумпи, хидрофори, витла....

Традицијата и квалитетот се наши најголеми адути.
Повелете, посетете не !
 
Visit our store page

Краварски пат бб Show on the map

070307562

https://www.sinpeks.com.mk

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Синпекс ДОО, најверниот пријател на секој земјоделец повеќе од 20 години,  ви нуди земјоделска, градежна и ситна механизација од следниве брендови:

*ЗЕМЈОДЕЛСКА ПРОГРАМА
-John Deere (трактори и приклучнна механизација)
-TAFE (трактори)
-IMT (трактори, плугови и останата приклучна механизација)
-INO Brezice (мулчери)
-Agromehanika (прскалки, атомизери)
-GRAMIP (фрези)
-Vogel Noot (плугови)
-AMAZONE (сеалки и останата приклучна механизација)
-SITREX (ѓубрерастурачи)
-DeLaval (опрема за млекопроизводители)
-SIPMA (преси)
-Вештачки ѓубрива (сите видови)
-приколки, сеалки, косачки, брани, тањирачи, компиродасачки и компировадачки, тутуносадачки, влечени атомизери, сетвоспремачи, меѓуредни фрези, цистерни.....и се останато од земјоделска механизација од врвни светски производители.

*ГРАДЕЖНА ПРОГРАМА
-LIEBHERR (градежни машини)
-HYDROMEC (градежни машини)
-Wacker Neuson (лесни машини за градежништво)
-Husqvarna (лесни машини за градежништво)
-STILL (виљушкари)
-останати машини и опрема за во градежната индустрија

*ПРОГРАМА НА СИТНИ МАШИНИ И ОПРЕМА
-Husqvarna (моторни пили, косачки и останата парковска механизација)
-Partner (косачки и моторни пили)
-LAVOR (машини за перење и чистење)
-Dulevo (комунални машини и опрема)
-FIAC (копмресори)
-КЕMMPI (апарати за заварување)
-TELWIN (апарати за заварување)
-ТОМОS (мопеди)
-потопни пумпи, хидрофори, витла....

Традицијата и квалитетот се наши најголеми адути.
Повелете, посетете не !
 

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information