Македонски | Shqip | English |

Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Real estate | Apartments

Skopje , 6895
Bitola , 355
Tetovo , 294
Gostivar , 234
Ohrid , 214
Kumanovo , 167
Štip , 101
Struga , 86
Strumica , 64
Прикажи ги сите

Today 06:21 ,

Stan vo Skopje

50 000 EUR

Number of rooms: 3,5
Yesterday 22:49 , ,

Stan vo Karpos

1 250 EUR

Number of rooms: 4
Yesterday 22:20 ,

Novi Stanovi

Number of rooms: 4
Yesterday 19:17 , ,

Stan vo Novo Lisice

70 000 EUR

Number of rooms: 3,5
Area: 60
Yesterday 18:04 ,

Novi Stanovi

Number of rooms: 4
Yesterday 17:24 , ,

Stan od 92m2 vo Karpos

88 000 EUR

Number of rooms: 5
Yesterday 17:08 ,

STAN VO CENTAROT

Number of rooms: 3,5
Yesterday 16:56 , ,

Stan vo najubaviot del na Zelezara

Number of rooms: 4
Yesterday 16:41 , ,

Stan vo Debar Maalo

136 000 EUR

Number of rooms: 4
Yesterday 15:47 , ,

Stan vo Karpos

1 250 EUR

Number of rooms: 4
Area: 140
Yesterday 15:32 , ,

Stan od 155m2 na Vodno

160 000 EUR

Number of rooms: 5
Yesterday 15:14 , ,

Stan od 85m2

Number of rooms: 4
Yesterday 14:18 , ,

LUSKUZEN STAN VO ZLOKUKJANI

Number of rooms: 4
Area: 190
Yesterday 14:11 ,

Trosoben prosiren stan vo Prilep

44 000 EUR

Number of rooms: 4
Area: 80
Yesterday 11:46 , ,

Stan na Dzon Kenedi

80 000 EUR

Number of rooms: 4
To the top