Македонски | Shqip | English |

Ezero | Ohrid | Real estate | Farms and Land

Ohrid , 102
Debarca , 2
19 Feb 06:54 ,

Plac od 2000m2

100 EUR

11 Aug 18:28 ,

Plac vo Cekostina

36 000 EUR


  • ezero во категорија Apartments
  • ezero во категорија Real estate
  • ezero во категорија Houses and Villas
  • Ezero во категорија Farms and Land

To the top