Македонски | Shqip | English |

Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Vehicles | Automobiles | Alfa Romeo | Alfa 145

26 May 17:39 , ,

ALFA 145 T SPARK

1 150 EUR

Year: 1999
Mileage: 120 000 - 129 999
18 May 12:13 , ,

Alfa Romeo 145 1.4 ts

1 200 EUR Намалена цена

Year: 2000
Mileage: 100 000 - 109 999
16 Feb 17:39 ,

Alfa Romeo 145 -98

650 EUR

Year: 1998
Mileage: 0 - 4 999
22 Nov 00:07 ,

Alfa Romeo 145 cena po dogovor

Year: 2005
Mileage: 200 000 - 249 999
02 Apr 21:04 ,

Alfa Romeo 145 1.9 JTD -99

Year: 1999
Mileage: 250 000 - 299 999
21 May 17:57 , ,

Alfa Romeo 145

1 100 EUR

Year: 1996
Mileage: 160 000 - 169 999
11 Apr 12:20 , ,

Alfa Romeo 145

Year: 2000
Mileage: 160 000 - 169 999
18 Jan 16:24 ,

Alfa Romeo 145

650 EUR Намалена цена

Year: 1998
Mileage: 170 000 - 179 999
11 Jan 22:46 ,

Alfa Romeo 145

650 EUR

Year: 1995
Mileage: 170 000 - 179 999
02 Oct 16:08 ,

Alfa Romeo 145 reg do sep TOP

1 399 EUR

Year: 2000
Mileage: 190 000 - 199 999
28 Sep 19:17 , ,

Alfa 145

Year: 1999
Mileage: 190 000 - 199 999
18 Sep 17:24 , ,

ALFA ROMEO 145 1.4 REGISTRIRANA

900 EUR

Year: 1996
Mileage: 200 000 - 249 999
04 Aug 10:15 ,

Alfa Romeo

1 300 EUR

Year: 1999
Mileage: 190 000 - 199 999
24 Jun 19:33 ,

Alfa Romeo 145

1 449 EUR

Year: 1998
Mileage: 180 000 - 189 999
16 Apr 15:39 ,

Alfa Romeo 145

Year: 1995
Mileage: 150 000 - 159 999
07 Mar 16:17 , ,

Alfa Romeo 145 1.6

Year: 1996
Mileage: 50 000 - 54 999
07 Mar 16:17 , ,

Alfa Romeo 145 1.6

Year: 1996
Mileage: 50 000 - 54 999
10 Feb 11:20 ,

Alfa Romeo 145 Twin spark 1.6

1 450 EUR

Year: 2000
Mileage: 200 000 - 249 999
27 Jan 23:11 ,

Alfa Romeo

750 EUR

Year: 1995
Mileage: 140 000 - 149 999
17 Jan 22:29 ,

Alfa 145 vo odlicna sostojba -96

900 EUR

Year: 1996
Mileage: 200 000 - 249 999
19 Nov 02:47 , ,

Allfa Romeo 145 1.9 JTD -01

2 000 EUR

Year: 2001
Mileage: 20 000 - 24 999
16 Oct 20:35 ,

Alfa Romeo -98

1 200 EUR

Year: 1998
Mileage: 100 000 - 109 999
08 Jun 12:55 , ,

Alfa Romeo 145 -98

Year: 1998
Mileage: 95 000 - 99 999
31 May 20:56 , ,

Alfa Romeo 145 -00

2 100 EUR

Year: 2000
Mileage: 140 000 - 149 999
03 May 23:05 ,

Аlfa Romeo 1.4 so atest plin -95

790 EUR

Year: 1995
Mileage: 170 000 - 179 999
14 Feb 18:30 ,

ALFA 145 TD REG SERVISIRANA GUMI DOBRI POVOLNO-96

1 200 EUR

Year: 1996
Mileage: 200 000 - 249 999
18 Jan 20:57 ,

Alfa Romeo 145 benzin plin -99

1 700 EUR

Year: 1999
Mileage: 180 000 - 189 999
19 Oct 14:10 ,

Alfa Romeo -95

400 EUR

Year: 1995
Mileage: 150 000 - 159 999
12 Jul 15:39 , ,

ALFA ROMEO 145 -00

2 300 EUR

Year: 2000
Mileage: 200 000 - 249 999
18 May 23:26 , ,

Alfa Romeo 145 -96

Year: 1996
Mileage: 140 000 - 149 999
09 Mar 23:06 ,

Alfa Romeo 145 -98

2 199 EUR

Year: 1998
Mileage: 120 000 - 129 999
09 Feb 22:38 ,

Alfa Romeo 145 1.4 benzin -98

2 500 EUR

Year: 1998
Mileage: 120 000 - 129 999
To the top