Македонски | Shqip | English |

Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Vehicles | Automobiles | Alfa Romeo | Alfa 155

03 Feb 23:52 ,

Alfa Romeo 155 1.8 ts TNG -96

800 EUR

Year: 1996
Mileage: 170 000 - 179 999
10 Aug 15:26 ,

Alfa Romeo 155

800 EUR

Year: 1994
Mileage: 170 000 - 179 999
09 Jul 22:40 , ,

Alfa Romeo 155

700 EUR

Year: 1996
Mileage: 25 000 - 29 999
20 Jun 17:53 , ,

Alfa Romeo 155 1.8 t.s -95 g

1 200 EUR

Year: 1995
Mileage: 140 000 - 149 999
13 Dec 02:13 ,

Alfa Romeo 155 TS

800 EUR

Year: 1993
Mileage: 200 000 - 249 999
10 Nov 20:50 ,

Alfa Romeo 156 jtd

2 400 EUR

Year: 1999
Mileage: 200 000 - 249 999
20 Oct 17:46 ,

ALFA ROMEO 155 1.8 Tspark

700 EUR

Year: 1994
Mileage: 170 000 - 179 999
24 May 18:40 , ,

Alfa Romeo 155 twin spark 1.8

1 300 EUR

Year: 1993
Mileage: 160 000 - 169 999
18 Nov 14:24 ,

Alfa Romeo 155 Twin Spark sport -95

1 600 EUR Намалена цена

Year: 1995
Mileage: 190 000 - 199 999
26 Sep 21:56 , ,

Alfa Romeo 155 -94

1 000 EUR

Year: 1994
Mileage: 250 000 - 299 999
20 Apr 01:16 , ,

Alfa Romeo 155 -93

Year: 1993
Mileage: 150 000 - 159 999
20 Apr 01:03 , ,

Alfa Romeo 155 -93

Year: 1993
Mileage: 150 000 - 159 999
05 Apr 19:42 ,

Alfa Romeo 155 TWIN SPARK 1.8 -94

800 EUR

Year: 1994
Mileage: 160 000 - 169 999
To the top