Македонски | Shqip | English |

Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Vehicles | Automobiles | Audi | A2

12 Mar 08:08 Store ,

AUDI A2 1.4 TDI 90 ks -05

2 999 EUR

Year: 2005
Mileage: 160 000 - 169 999
01 Mar 09:39 , ,

AUDI A2 1.4 TDI 66KW

Year: 2004
Mileage: 95 000 - 99 999
06 Dec 17:40 ,

Audi A2

2 900 EUR

Year: 2002
Mileage: 190 000 - 199 999
01 Nov 19:37 ,

AUDI A2 1.4I BENZIN 135000km AUDI-EDITION MAKSAUTO

Year: 2004
Mileage: 130 000 - 139 999
29 Oct 17:08 ,

Audi A2 1.4 TDI

2 900 EUR

Year: 2002
Mileage: 190 000 - 199 999
23 Sep 19:00 , ,

Audi A2 dizel 1.4 tdi -04

4 300 EUR

Year: 2004
Mileage: 200 000 - 249 999
09 Sep 15:58 , ,

Audi A2 1.4TDI -03 Panorama

2 500 EUR

Year: 2003
Mileage: 200 000 - 249 999
26 Jul 01:37 ,

Audi A2

3 000 EUR

Year: 2002
Mileage: 190 000 - 199 999
24 Jun 15:17 ,

AUDI A2 1.4 TDI KLIMATRONIK

Year: 2001
Mileage: 190 000 - 199 999
04 Jun 13:41 ,

AUDI A2 1.4 TDI KLIMATRONIK

Year: 2001
Mileage: 190 000 - 199 999
02 Jun 14:05 , ,

Audi A2 1.4TDI

3 300 EUR

Year: 2003
Mileage: 200 000 - 249 999
25 Feb 15:17 , ,

Audi A2 1.4 Tdi Strom Color

Year: 2003
Mileage: 200 000 - 249 999
31 Dec 14:49 , ,

Audi A2

1 000 EUR

Year: 2011
Mileage: 25 000 - 29 999
18 Dec 22:38 ,

Audi A2 registriran i servisiran

2 800 EUR

Year: 2000
Mileage: 200 000 - 249 999
30 Nov 19:24 ,

Audi A2

1 880 EUR Намалена цена

Year: 2001
Mileage: 200 000 - 249 999
30 Sep 09:15 ,

Audi A2

3 150 EUR Намалена цена

Year: 2002
Mileage: 190 000 - 199 999
18 Sep 17:26 ,

Audi A2

Year: 2001
Mileage: 170 000 - 179 999
12 Sep 08:10 , ,

Audi A2 1.4TDI

3 500 EUR

Year: 2002
Mileage: 170 000 - 179 999
23 Aug 18:38 ,

AUDI A2 1.4 TDI

3 200 EUR Намалена цена

Year: 2004
Mileage: 180 000 - 189 999
15 Jul 08:42 ,

Audi A2 1.6 FSI

2 599 EUR

Year: 2002
Mileage: 140 000 - 149 999
02 May 15:39 ,

Audi A2

Year: 2001
Mileage: 200 000 - 249 999
18 Dec 12:33 , ,

AUDI A2

3 200 EUR

Year: 2001
Mileage: 170 000 - 179 999
15 Oct 20:17 ,

AUDI A2

3 500 EUR

Year: 2002
Mileage: 200 000 - 249 999
06 Oct 13:55 ,

AUDI A2 1.4 TDI 55kw

Year: 2001
Mileage: 200 000 - 249 999
16 Sep 14:53 , ,

Audi A2 1.4TDI

3 100 EUR

Year: 2002
Mileage: 170 000 - 179 999
09 Sep 16:09 , ,

Audi A2

Year: 2000
Mileage: 110 000 - 119 999
25 Jul 19:13 ,

Audi A2 1.4tdi

3 100 EUR

Year: 2001
Mileage: 140 000 - 149 999
07 Jun 21:24 ,

Audi A2 1.4TDI

3 800 EUR

Year: 2000
Mileage: 200 000 - 249 999
17 Apr 20:34 ,

AUDI A2 1.4 TDI

Year: 2001
Mileage: 15 000 - 19 999
03 Apr 11:32 , ,

Audi A2

3 250 EUR

Year: 2000
Mileage: 160 000 - 169 999
20 Mar 20:20 ,

Audi A2 1.4 tdi

3 700 EUR

Year: 2002
Mileage: 0 - 4 999
04 Mar 03:09 ,

AUDI A2 1.4 16v 75кс

3 890 EUR

Year: 2002
Mileage: 170 000 - 179 999
17 Feb 12:53 , ,

AUDI A2 1.4 75ks

3 300 EUR

Year: 2001
Mileage: 200 000 - 249 999
02 Nov 20:09 ,

Audi A2 1.4 Dizel -03

Year: 2003
Mileage: 200 000 - 249 999
25 Sep 18:36 ,

Audi A2 -00

2 700 EUR Намалена цена

Year: 2000
Mileage: 170 000 - 179 999
12 Apr 20:19 ,

AUDI A2 OD CH 1.4 TDI -02

Year: 2002
Mileage: 180 000 - 189 999
22 Mar 09:38 ,

AUDI A2 1.4 TDI -01

Year: 2001
Mileage: 190 000 - 199 999
13 Mar 14:21 ,

AUDI A2 1.4 TDI -01

3 990 EUR

Year: 2001
Mileage: 170 000 - 179 999
07 Mar 17:33 ,

Audi A2 so pominati realni 194000km -01

3 500 EUR

Year: 2001
Mileage: 190 000 - 199 999
16 Feb 19:32 , ,

AUDI A2 1.4 TDI

3 400 EUR

Year: 2002
Mileage: 160 000 - 169 999
30 Jan 14:38 ,

Audi A2 1.4 S-line -04

5 200 EUR

Year: 2004
Mileage: 160 000 - 169 999
24 Nov 15:48 ,

Audi A2 -01

3 900 EUR

Year: 2001
Mileage: 130 000 - 139 999
13 Oct 23:19 ,

AUDI A2 1.4 Benzin / Plin -02

3 700 EUR

Year: 2002
Mileage: 160 000 - 169 999
To the top