Македонски | Shqip | English |

Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Vehicles | Automobiles | BMW | X1

08 Jul 23:03
Линк
,

Bmw X1 2.0 4X4 automatik CH

20 999 EUR

Year: 2014
Mileage: 120 000 - 129 999

Today 03:20 ,

BMW X1 25D FACELIF X-DRIVE -13

17 500 EUR

Year: 2013
Mileage: 160 000 - 169 999
Yesterday 23:23 ,

BMW X3 2.0D 184KS X-DRIVE -13

17 500 EUR

Year: 2013
Mileage: 150 000 - 159 999
Yesterday 22:26 ,

BMW X1 18D 143KS X DRIVE

13 333 EUR

Year: 2011
Mileage: 160 000 - 169 999
Yesterday 20:24 ,

BMW X1 25D FACELIF X-DRIVE -14

15 500 EUR

Year: 2013
Mileage: 130 000 - 139 999
Yesterday 17:43 , ,

BMW X1 2.0 105kw -11

12 000 EUR

Year: 2011
Mileage: 200 000 - 249 999
Yesterday 13:54 ,

BMW X1 X-DRIVE 2.0 177KS -11

14 999 EUR

Year: 2011
Mileage: 160 000 - 169 999
Yesterday 12:18 , ,

BMW X1

20 500 EUR

Year: 2010
Mileage: 180 000 - 189 999
09 Jul 23:11 ,

BMW X1 2.0D 177KS X-DRIVE

15 500 EUR

Year: 2010
Mileage: 160 000 - 169 999
09 Jul 15:49 , ,

BMW X1 sDrive 18D

Year: 2011
Mileage: 140 000 - 149 999
09 Jul 13:16 ,

BMW X1 18D 143KS X-DRIVE M-PAKET

14 000 EUR

Year: 2012
Mileage: 120 000 - 129 999
09 Jul 00:25 ,

BMW X1

9 500 EUR

Year: 2011
Mileage: 120 000 - 129 999
08 Jul 23:03 ,

Bmw X1 2.0 4X4 automatik CH

20 999 EUR

Year: 2014
Mileage: 120 000 - 129 999
08 Jul 21:39 ,

BMW X1 18D 143KS M-PAKET

15 200 EUR

Year: 2012
Mileage: 130 000 - 139 999
08 Jul 19:08 , ,

BMW X1 1,6 Sdrive

21 000 EUR

Year: 2017
Mileage: 75 000 - 79 999
08 Jul 17:06 ,

BMW X1 18D 143 ks M-paket od CH

15 999 EUR

Year: 2012
Mileage: 120 000 - 129 999
26 Jun 18:45 ,

Bmw X1

8 500 EUR

Year: 2011
Mileage: 150 000 - 159 999
03 May 12:53 ,

BMW X1

17 000 EUR

Year: 2010
Mileage: 85 000 - 89 999
26 Apr 08:56 ,

BMW X1

14 500 EUR

Year: 2011
Mileage: 190 000 - 199 999
20 Feb 14:08 , ,

BMW X1

25 500 EUR

Year: 2016
Mileage: 20 000 - 24 999
09 Feb 21:05 ,

BMW X1 4×4 X-drive

Year: 2012
Mileage: 140 000 - 149 999
10 Dec 23:07 ,

BMW X1: 4x4 -16 & 65000KM

24 000 EUR

Year: 2016
Mileage: 60 000 - 64 999
24 Oct 22:39 ,

Bmw X1

Year: 2010
Mileage: 170 000 - 179 999
22 Jun 23:23 ,

BMW X1

14 899 EUR Намалена цена

Year: 2011
Mileage: 200 000 - 249 999
26 May 13:35 , ,

BMW X1 diplomatsko vozilo

22 900 EUR

Year: 2015
Mileage: 100 000 - 109 999
08 May 15:08 ,

BMW X1 -14 americki tablici

Year: 2014
Mileage: 50 000 - 54 999
21 Apr 16:24 ,

BMW X1

Year: 2012
Mileage: 180 000 - 189 999
31 Jan 01:40 ,

BMW X1 S-Drive,Navigacia,Hifisystem.

11 000 EUR

Year: 2010
Mileage: 10 000 - 14 999
09 Jan 18:33 , ,

BMW X1

Year: 2010
Mileage: 25 000 - 29 999
28 Dec 14:52 , ,

BMW X1 Twin Turbo Charged

Year: 2012
Mileage: 180 000 - 189 999
01 Oct 08:18 ,

BMW X1 X-Drive 2.0 177 Kw 4X4

17 500 EUR

Year: 2010
Mileage: 140 000 - 149 999
29 Jul 21:29 ,

BMW X1 SPOR LİNE 2.0d Sdrive

24 000 EUR

Year: 2013
Mileage: 140 000 - 149 999
29 Jul 21:08 ,

BMW X1 2.0d spor line

24 000 EUR

Year: 2013
Mileage: 140 000 - 149 999
24 Jul 21:03 , ,

BMW X1

Year: 2012
Mileage: 15 000 - 19 999
17 Dec 19:38 , ,

BMW X1 4x4

32 000 EUR

Year: 2014
Mileage: 75 000 - 79 999
10 Dec 21:14 ,

BMW X1 X-DRIVE

13 500 EUR

Year: 2011
Mileage: 190 000 - 199 999
16 Oct 11:00 ,

BMW X1 2.3 4X4 M-PAKET

Year: 2010
Mileage: 190 000 - 199 999
12 Oct 13:11 , ,

BMW X1

27 500 EUR

Year: 2012
Mileage: 80 000 - 84 999
26 Aug 20:03 ,

BMW 2.0D X-DRIVE

18 999 EUR

Year: 2010
Mileage: 140 000 - 149 999
20 Jul 14:34 , ,

BMW X1

13 500 EUR

Year: 2011
Mileage: 140 000 - 149 999
03 Sep 14:38 , ,

BMW X1 -12

32 300 EUR

Year: 2012
Mileage: 110 000 - 119 999
20 Nov 21:03 Store ,

BMW X1 23d xDrive -12

15 600 EUR

Year: 2012
Mileage: 95 000 - 99 999
03 Nov 23:24 ,

BMW X1 sDrive20D sportseats navi klima -10

22 500 EUR

Year: 2010
Mileage: 140 000 - 149 999
13 Jan 16:38 ,

BMW X1 2.0 Dizel M-Paket 177 ks -11

25 500 EUR Намалена цена

Year: 2011
Mileage: 70 000 - 74 999
To the top