Македонски | Shqip | English |

Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Vehicles | Automobiles | BMW | Z-модели

Z1 , 1
Z3 , 5
Z4 , 6
29 Jun 17:49 , ,

BMW Z3 CABRIO

8 500 EUR

Year: 2001
Mileage: 250 000 - 299 999
28 Oct 12:26 ,

BMW Z3

5 000 EUR

Year: 1997
Mileage: 0 - 4 999
03 Sep 16:02 ,

BMW Z4 Full oprema

10 000 EUR

Year: 2005
Mileage: 190 000 - 199 999
01 Mar 11:04 ,

Bmw Z1 -91

11 000 EUR

Year: 1991
Mileage: 45 000 - 49 999
23 Jan 13:06 ,

BMW Z4

8 000 EUR

Year: 2004
Mileage: 110 000 - 119 999
14 May 23:59 , ,

BMW Z3

3 700 EUR

Year: 1997
Mileage: 140 000 - 149 999
14 Feb 14:19 ,

BMW Z4 -2006 G. PERLA BOJA

16 000 EUR

Year: 2006
Mileage: 70 000 - 74 999
25 Dec 13:49 , ,

BMW Z3

4 000 EUR

Year: 1996
Mileage: 150 000 - 159 999
19 Sep 13:53 , ,

BMW Z3 Roadster 1.9i -97

4 900 EUR

Year: 1997
Mileage: 150 000 - 159 999
30 Sep 21:56 , ,

BMW Z4 coupe -08

23 000 EUR

Year: 2008
Mileage: 190 000 - 199 999
29 Aug 12:30 ,

BMW Z4 -05

14 000 EUR

Year: 2005
Mileage: 160 000 - 169 999
07 Apr 15:06 , ,

BMW Z4 M PAKET -05

Year: 2005
Mileage: 170 000 - 179 999
To the top