Македонски | Shqip | English |

Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Vehicles | Automobiles | Chevrolet | Lacetti

09 Jun 09:30 , ,

Chevrolet Lacetti -08

2 700 EUR

Year: 2008
Mileage: 0 - 4 999
20 Dec 10:41 , ,

CEVROLET LACETTI

2 850 EUR

Year: 2008
Mileage: 200 000 - 249 999
09 Oct 00:31 , ,

Chevrolet Lacceti

Year: 2005
Mileage: 140 000 - 149 999
03 Sep 17:42 ,

Chevrolet Lacetti

3 800 EUR

Year: 2009
Mileage: 110 000 - 119 999
14 Jun 15:15 ,

Chevrolet Lacetti 1,4 16v -06 Benzin/Plin

2 800 EUR

Year: 2006
Mileage: 200 000 - 249 999
31 Jan 14:00 , ,

Chevrolet

2 500 EUR

Year: 2005
Mileage: 120 000 - 129 999
14 Aug 15:04 , ,

Chevrolet Lacetti

2 800 EUR

Year: 2007
Mileage: 140 000 - 149 999
20 Apr 17:52 , ,

CHEVROLET LACETTI 1.4 PLIN SO ATEST -06

2 800 EUR

Year: 2006
Mileage: 130 000 - 139 999
22 Mar 13:46 , ,

Chevrolet Lacetti -07

3 800 EUR

Year: 2007
Mileage: 50 000 - 54 999
04 Mar 14:31 , ,

Chevrolet Lacetti -07

4 000 EUR

Year: 2007
Mileage: 55 000 - 59 999
03 Mar 05:23 ,

Chevrolet Lacetti -09

Year: 2009
Mileage: 65 000 - 69 999
03 Mar 05:23 ,

Chevrolet Lacetti -09

Year: 2009
Mileage: 65 000 - 69 999
03 Mar 05:22 ,

Chevrolet Lacceti -09

Year: 2009
Mileage: 65 000 - 69 999
02 Mar 21:01 ,

Chevrolet Lacetti 1.4i -09

Year: 2009
Mileage: 65 000 - 69 999
14 Sep 16:42 ,

Chevrolet Lacetti 1.4 -07

3 400 EUR Намалена цена

Year: 2007
Mileage: 140 000 - 149 999
To the top