Македонски | Shqip | English |

Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Vehicles | Automobiles | Chevrolet | Matiz

Yesterday 20:23 , ,

Matiz Chevrolet-prv gazda

1 400 EUR

Year: 2004
Mileage: 40 000 - 44 999
09 Jul 09:16 ,

Chevrolet Matiz -05

950 EUR

Year: 2005
Mileage: 130 000 - 139 999
05 Jul 18:17 , ,

Se prodava Chevrolet Matiz

1 500 EUR

Year: 2005
Mileage: 65 000 - 69 999
21 May 19:00 ,

Chevrolet Matiz -05

1 700 EUR

Year: 2005
Mileage: 85 000 - 89 999
09 Apr 19:24 ,

Matiz i viti 2002 ne gjendje te mire

750 EUR

Year: 2002
Mileage: 75 000 - 79 999
23 Mar 13:31 , ,

Chevrolet matiz -04 78000km

1 450 EUR

Year: 2004
Mileage: 75 000 - 79 999
05 Aug 10:19 , ,

Matiz Chevrolet -05

1 700 EUR

Year: 2005
Mileage: 100 000 - 109 999
02 May 13:54 , ,

Chevrolet Matiz Ekstra socuvan

1 600 EUR

Year: 2004
Mileage: 50 000 - 54 999
26 Mar 12:46 ,

Chevrolet Spart 0.8 -05 125000km

1 650 EUR

Year: 2005
Mileage: 120 000 - 129 999
25 Mar 14:53 ,

Chevrolet Spart 1.0 SO KLIMA

1 900 EUR

Year: 2005
Mileage: 150 000 - 159 999
09 Feb 16:39 , ,

Chevrolet Matiz

2 200 EUR

Year: 2006
Mileage: 120 000 - 129 999
02 Feb 22:16 , ,

Chevrolet Matiz

1 700 EUR

Year: 2005
Mileage: 75 000 - 79 999
02 Jan 16:13 , ,

Chevrolet Matiz -05 benzin

1 100 EUR

Year: 2005
Mileage: 110 000 - 119 999
20 Aug 12:07 , ,

CHEVROLET MATIZ -05

Year: 2005
Mileage: 110 000 - 119 999
15 Nov 12:25 , ,

Chevrolet Matiz

1 300 EUR

Year: 2004
Mileage: 200 000 - 249 999
22 Sep 12:43 , ,

Chevrolet Matiz

2 000 EUR

Year: 2004
Mileage: 40 000 - 44 999
01 Sep 19:36 , ,

Chevrolet Matiz plin

1 300 EUR

Year: 2005
Mileage: 120 000 - 129 999
02 Jun 17:31 ,

Chevrolet Matiz

2 100 EUR

Year: 2005
Mileage: 65 000 - 69 999
19 May 16:35 ,

Chevrolet Matiz

1 800 EUR

Year: 2006
Mileage: 80 000 - 84 999
13 Apr 21:21 ,

Chevrolet Matiz

Year: 2006
Mileage: 120 000 - 129 999
11 Mar 12:28 , ,

Chevrolet Matiz

Year: 2008
Mileage: 80 000 - 84 999
15 Feb 15:45 ,

Chevrolet Matizz

2 300 EUR

Year: 2006
Mileage: 80 000 - 84 999
30 Jan 23:42 ,

Chevrolet Matiz

1 650 EUR

Year: 2004
Mileage: 130 000 - 139 999
24 Dec 17:36 ,

Chevrolet Matiz -06

2 300 EUR

Year: 2006
Mileage: 80 000 - 84 999
24 Dec 17:24 ,

Chevrolet Matiz -06

2 300 EUR

Year: 2006
Mileage: 80 000 - 84 999
01 Dec 17:45 ,

Chevrolet Matiz -04

1 640 EUR

Year: 2004
Mileage: 110 000 - 119 999
14 Nov 12:01 , ,

Chevrolet Matiz -06

999 EUR

Year: 2006
Mileage: 10 000 - 14 999
24 Oct 23:11 ,

Chevrolet Matiz -05i

950 EUR

Year: 2005
Mileage: 200 000 - 249 999
25 Sep 20:08 ,

Chevrolet Matiz -05

Year: 2005
Mileage: 120 000 - 129 999
18 Jun 05:44 ,

Chevrolet Matiz -04

1 500 EUR

Year: 2004
Mileage: 110 000 - 119 999
23 Mar 10:32 , ,

Chevrolet Matiz -04

Year: 2004
Mileage: 70 000 - 74 999
18 Mar 18:37 , ,

Chevrolet Matiz -05

1 600 EUR

Year: 2005
Mileage: 80 000 - 84 999
25 Feb 03:40 , ,

Chevrolet Matiz -05

1 500 EUR

Year: 2005
Mileage: 95 000 - 99 999
23 Feb 20:10 , ,

Chevrolet Matiz -05

1 500 EUR

Year: 2005
Mileage: 95 000 - 99 999
22 Feb 13:06 , ,

Chevrolet Matiz -05

Year: 2005
Mileage: 55 000 - 59 999
16 Feb 00:43 , ,

CHEVROLET MATIZ -05

1 550 EUR

Year: 2005
Mileage: 90 000 - 94 999
09 Nov 19:14 , ,

CHEVROLET MATIZ -04

1 450 EUR

Year: 2004
Mileage: 120 000 - 129 999
20 Oct 23:30 , ,

Chevrolet Matiz -05

2 300 EUR

Year: 2005
Mileage: 65 000 - 69 999
24 Aug 20:00 , ,

Chevrolet Matiz -05

Year: 2005
Mileage: 65 000 - 69 999
27 Jun 07:53 , ,

Chevrolet Matiz -04

1 800 EUR

Year: 2004
Mileage: 200 000 - 249 999
22 May 15:01 , ,

Chevrolet Matiz -04

1 500 EUR

Year: 2004
Mileage: 95 000 - 99 999
12 May 02:24 ,

Daewoo Matiz -05

1 590 EUR

Year: 2005
Mileage: 110 000 - 119 999
12 Feb 08:28 , ,

Chevrolet Matiz -07

2 800 EUR

Year: 2007
Mileage: 20 000 - 24 999
25 Jan 15:39 ,

Chevrolet Matiz -05

1 000 EUR

Year: 2005
Mileage: 25 000 - 29 999
To the top