Македонски | Shqip | English |

Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Vehicles | Automobiles | Chevrolet | Spark

Today 16:00 , ,

CHEVROLET SPARK -05 SERVO KAKO NOV

1 699 EUR

Year: 2006
Mileage: 170 000 - 179 999
Yesterday 23:29 , ,

Chevrolet Spark

1 800 EUR

Year: 2006
Mileage: 95 000 - 99 999
27 Jun 20:38 ,

Chevrolet spark 2008

2 200 EUR

Year: 2008
Mileage: 80 000 - 84 999
25 Jun 03:05 , ,

Chevrolet Spark

1 950 EUR

Year: 2006
Mileage: 150 000 - 159 999
17 Jun 21:11 ,

Chevrolet Spark -06

2 800 EUR

Year: 2006
Mileage: 90 000 - 94 999
29 May 02:05 ,

Chevrolet Spark 1.0 so 1700km

Year: 2012
Mileage: 0 - 4 999
25 May 01:48 ,

chevrolet spark

1 350 EUR

Year: 2010
Mileage: 150 000 - 159 999
19 May 12:15 ,

CHEVROLET SPARK 0.8 TNG

2 200 EUR

Year: 2007
Mileage: 120 000 - 129 999
10 May 21:09 ,

Chevrolet Spark

Year: 2007
Mileage: 65 000 - 69 999
22 Feb 10:35 ,

Chevrolet Spark -06

2 000 EUR

Year: 2006
Mileage: 130 000 - 139 999
15 Jan 21:50 , ,

Chevrolet Spark

Year: 2007
Mileage: 110 000 - 119 999
22 Dec 13:09 , ,

Chevrolet Spark

Year: 2007
Mileage: 0 - 4 999
22 Dec 12:41 , ,

Chevrolet Spark

Year: 2007
Mileage: 0 - 4 999
10 Dec 02:33 , ,

Chevrolet Spark

1 250 EUR

Year: 2006
Mileage: 190 000 - 199 999
03 Dec 23:47 , ,

Shevorlet Spark

2 800 EUR

Year: 2006
Mileage: 80 000 - 84 999
24 Oct 21:51 ,

Chevrolet Spark

2 500 EUR

Year: 2007
Mileage: 80 000 - 84 999
24 Oct 17:38 , ,

Chevrolet Spark -07

2 800 EUR

Year: 2007
Mileage: 95 000 - 99 999
29 Sep 09:36 ,

Chevrolet Spark -08

1 850 EUR

Year: 2008
Mileage: 100 000 - 109 999
12 Sep 01:38 ,

Chevrolet Spark

1 949 EUR

Year: 2007
Mileage: 120 000 - 129 999
01 Sep 17:29 , ,

Chevrolet Spark

Year: 2006
Mileage: 40 000 - 44 999
13 Aug 23:37 ,

Kola

2 100 EUR

Year: 2007
Mileage: 5 000 - 9 999
09 Aug 15:13 ,

Chewrolet spark

2 500 EUR

Year: 2008
Mileage: 50 000 - 54 999
16 Jul 12:43 , ,

Chevrolet Spark 0.8L KLIMA

1 500 EUR

Year: 2007
Mileage: 60 000 - 64 999
01 Jul 11:44 , ,

Chevrolet Spark vo odlicna sostojba

1 500 EUR

Year: 2005
Mileage: 60 000 - 64 999
13 Jun 09:01 ,

Chevrolet Spark -06

2 000 EUR

Year: 2006
Mileage: 120 000 - 129 999
05 Jun 17:35 ,

Chevrolet Spark -07 socuvan prv gazda atest plin

1 650 EUR

Year: 2007
Mileage: 100 000 - 109 999
30 May 14:51 , ,

OTKUPUVAM VOZILA OD SITE MODELI DAJTE PONUDA.

Year: 2008
Mileage: 85 000 - 89 999
27 May 14:42 ,

Chevrolet Spark -06

1 300 EUR

Year: 2005
Mileage: 160 000 - 169 999
17 May 16:52 , ,

CHEVROLET SPARK -08 PLIN BENZIN

1 600 EUR

Year: 2008
Mileage: 180 000 - 189 999
21 Apr 22:16 ,

Chevrolet Spark

Year: 2006
Mileage: 160 000 - 169 999
04 Mar 11:58 , ,

Chevrolet Spark

2 600 EUR

Year: 2008
Mileage: 50 000 - 54 999
24 Feb 23:51 ,

CHEVROLET SPARK

3 900 EUR

Year: 2013
Mileage: 45 000 - 49 999
05 Dec 22:10 ,

Chevrolet Spark od prv gazda lizing na 24 rati

2 499 EUR

Year: 2005
Mileage: 110 000 - 119 999
26 Nov 19:34 ,

Chevrolet Spark

Year: 2006
Mileage: 130 000 - 139 999
26 Oct 15:34 , ,

Chevrolet Spark

3 200 EUR

Year: 2009
Mileage: 45 000 - 49 999
11 Aug 10:56 , ,

Chevrolet spark -06

600 EUR

Year: 2006
Mileage: 70 000 - 74 999
09 Aug 17:46 , ,

Chevrolet Spark 0.8 prv gazda

2 500 EUR

Year: 2010
Mileage: 80 000 - 84 999
08 Jul 14:23 , ,

Chevrolet Spark

1 800 EUR

Year: 2007
Mileage: 120 000 - 129 999
27 May 13:08 , ,

CHEVROLET SPARK

1 900 EUR

Year: 2007
Mileage: 130 000 - 139 999
23 Apr 22:18 , ,

Chevrolet Spark kako od salon

3 500 EUR

Year: 2007
Mileage: 45 000 - 49 999
15 Jan 05:51 , ,

Chevrolet Spark registriran

1 200 EUR

Year: 2006
Mileage: 140 000 - 149 999
05 Jan 05:28 , ,

CHEVROLET SPARK -07 KAKO NOVO SO KLIMA

1 300 EUR Намалена цена

Year: 2007
Mileage: 120 000 - 129 999
18 Dec 20:10 ,

Chevrolet Spark Matiz 1.0

2 300 EUR

Year: 2006
Mileage: 140 000 - 149 999
13 Dec 02:33 , ,

Chevrolet Spark plin atest top

2 000 EUR

Year: 2006
Mileage: 75 000 - 79 999
To the top