Македонски | Shqip | English |

Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Vehicles | Automobiles | Chrysler | PT Cruiser

07 Jul 09:54 ,

Chrysler PT Cruiser 2.2 CDRI

4 200 EUR

Year: 2003
Mileage: 250 000 - 299 999
02 Jun 19:32 ,

Se prodava Crysler PT Cruiser

Year: 2002
Mileage: 200 000 - 249 999
06 Jan 19:19 ,

Chrysler PT Cruiser

1 800 EUR

Year: 2005
Mileage: 170 000 - 179 999
14 Dec 15:03 , ,

CHRYSLER PT CRUISER

3 800 EUR

Year: 2004
Mileage: 170 000 - 179 999
26 Aug 21:14 , ,

Chrysler PT Cruiser 2.2 Limited CRD -04

4 200 EUR

Year: 2004
Mileage: 200 000 - 249 999
31 Jul 11:21 ,

Chrysler PT Cruiser 2.2cdi lizing24rati bez kamata

3 599 EUR Намалена цена

Year: 2002
Mileage: 200 000 - 249 999
08 Jul 12:32 , ,

Chrysler PT Cruiser

3 700 EUR

Year: 2002
Mileage: 200 000 - 249 999
24 Apr 11:19 ,

Chrysler PT cruiser 2000cc 104kw

1 800 EUR Намалена цена

Year: 2002
Mileage: 170 000 - 179 999
20 Mar 14:05 ,

Chrysler Pt Cruiser extra

Year: 2005
Mileage: 120 000 - 129 999
19 Sep 21:16 , ,

Chrysler PT Cruiser

3 000 EUR

Year: 2004
Mileage: 140 000 - 149 999
30 Jun 15:47 ,

Chrysler PT Cruser

3 600 EUR

Year: 2004
Mileage: 200 000 - 249 999
17 Mar 14:10 Store ,

CHRYSLER PT Cruiser 2.2CRD Limited

3 999 EUR

Year: 2005
Mileage: 190 000 - 199 999
07 Oct 16:31 , ,

Chrysler Pt Cruiser 2.2 crd

3 200 EUR

Year: 2003
Mileage: 200 000 - 249 999
09 Sep 12:15 ,

CHRYSLER PT CRUISER 2.2crdi limited edition

3 299 EUR

Year: 2004
Mileage: 200 000 - 249 999
30 May 21:29 ,

Chrysler Pt Cruiser

Year: 2002
Mileage: 160 000 - 169 999
16 Mar 11:54 ,

Chrysler PT Cruiser

Year: 2002
Mileage: 200 000 - 249 999
24 Jul 14:20 , ,

Chrysler PT Cruiser -06

3 000 EUR

Year: 2006
Mileage: 140 000 - 149 999
20 Apr 19:53 ,

Chrysler PT Cruiser -04 2.0 Mercedes motor cd

Year: 2004
Mileage: 140 000 - 149 999
26 Jan 22:13 ,

Chrysler PT Cruiser -04 itno

Year: 2004
Mileage: 150 000 - 159 999
25 Jan 15:32 , ,

Chrysler PT Cruiser perfektno -03

Year: 2003
Mileage: 160 000 - 169 999
21 Dec 13:19 , ,

CHRYSLR CLASSIC PT CRUISER 2.2 CRD -03

3 200 EUR

Year: 2003
Mileage: 15 000 - 19 999
07 Dec 13:31 Store ,

CHRYSLER PT CRUISER DIZEL -02 NA DVE RATI

3 000 EUR

Year: 2002
Mileage: 150 000 - 159 999
13 Nov 14:40 , ,

Chrysler PT Cruiser -02

3 500 EUR

Year: 2002
Mileage: 15 000 - 19 999
01 Nov 17:56 , ,

Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD -02

4 500 EUR

Year: 2002
Mileage: 150 000 - 159 999
27 Sep 15:56 , ,

Chrysler PT Cruiser 2.2 itno -04

4 500 EUR

Year: 2004
Mileage: 140 000 - 149 999
14 Jul 12:24 ,

Chyrsler PT Cruiser 2.0.i

2 900 EUR

Year: 2000
Mileage: 190 000 - 199 999
13 Apr 17:15 , ,

Chrysler PT Cruiser 2.0 -02

Year: 2002
Mileage: 120 000 - 129 999
04 Apr 19:45 , ,

CHRYSLER PT CRUISER -07

Year: 2007
Mileage: 130 000 - 139 999
21 Feb 16:36 , ,

Chrysler PT Cruiser -03

4 150 EUR

Year: 2003
Mileage: 15 000 - 19 999
To the top