Македонски | Shqip | English |

Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Vehicles | Automobiles | Citroën | AX

16 Jun 17:58 , ,

Citroen AX

1 MKD

Year: 1994
Mileage: 250 000 - 299 999
14 Jun 20:06 ,

Se prodava

500 EUR

Year: 1991
Mileage: 90 000 - 94 999
26 Nov 09:41 , ,

Citroen AX

500 EUR

Year: 1994
Mileage: 120 000 - 129 999
03 Nov 21:34 , ,

Citroen AX 1.0 -92

500 EUR

Year: 1992
Mileage: 190 000 - 199 999
14 Sep 15:31 , ,

Citroen AX dizel rezervni delovi

Year: 1989
Mileage: 200 000 - 249 999
08 Jul 13:51 ,

Citroen AX

Year: 1996
Mileage: 170 000 - 179 999
21 Jun 04:27 ,

Citroen AX

Year: 1996
Mileage: 170 000 - 179 999
20 Jun 11:10 , ,

Citroen AX

Year: 1996
Mileage: 150 000 - 159 999
21 May 17:41 ,

Citroen AX

Year: 1997
Mileage: 0 - 4 999
04 May 16:41 ,

Citroen AX

400 EUR

Year: 1995
Mileage: 110 000 - 119 999
17 Apr 01:34 , ,

Citroen 1.5

500 EUR

Year: 1995
Mileage: 0 - 4 999
17 Apr 01:34 , ,

Citroen 1.5

500 EUR

Year: 1995
Mileage: 20 000 - 24 999
17 Apr 01:34 , ,

Citroen 1.5 AX

500 EUR

Year: 1995
Mileage: 0 - 4 999
07 Dec 22:24 , ,

Citroen AX dizel

Year: 1996
Mileage: 110 000 - 119 999
26 Oct 23:59 , ,

CITROEN AX

600 EUR

Year: 1992
Mileage: 200 000 - 249 999
07 Jul 09:01 , ,

Citroen AX

700 EUR

Year: 1993
Mileage: 160 000 - 169 999
26 Sep 12:19 ,

CITROEN AX DIZEL -93

900 EUR

Year: 1993
Mileage: 250 000 - 299 999
22 Sep 03:04 , ,

Citroen AX -93

550 EUR

Year: 1993
Mileage: 110 000 - 119 999
13 Sep 10:28 ,

CITROEN AX 1.4 DIZEL -93

900 EUR

Year: 1993
Mileage: 250 000 - 299 999
08 Sep 19:03 ,

Citroen AX -92

350 EUR

Year: 1992
Mileage: 65 000 - 69 999
31 Jul 19:35 ,

Citroen AX 1.5 dizel -95

Year: 1995
Mileage: 80 000 - 84 999
08 Jul 19:45 , ,

CITROEN AX 1.1 SO ATESTIRAN PLIN -91

400 EUR

Year: 1991
Mileage: 190 000 - 199 999
11 May 15:14 , ,

Citroen AX -94

900 EUR

Year: 1994
Mileage: 190 000 - 199 999
23 Feb 20:47 ,

Citroën AX 1,0 I -98

Year: 1998
Mileage: 160 000 - 169 999
09 Feb 14:59 ,

Citroen AX 1.1 TNG -92

800 EUR Намалена цена

Year: 1992
Mileage: 170 000 - 179 999
17 May 21:48 , ,

Citroen AX 1.4 dizel socuvan -93

750 EUR

Year: 1993
Mileage: 190 000 - 199 999
01 May 21:31 ,

Citroen Ax 1.1 benzin -97

360 EUR Намалена цена

Year: 1997
Mileage: 140 000 - 149 999
04 Mar 17:29 , ,

Citroen AX - 94

Year: 1994
Mileage: 180 000 - 189 999
21 Jan 23:32 ,

Citroen AX -96

650 EUR

Year: 1996
Mileage: 0 - 4 999
21 Jan 16:12 , ,

Citroen AX - 93

350 EUR

Year: 1993
Mileage: 350 000 - 399 999
20 Jan 17:08 , ,

Citroen AX - 95

450 EUR

Year: 1995
Mileage: 50 000 - 54 999


To the top