Македонски | Shqip | English |

scirocco | Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Vehicles

Yesterday 12:37
Линк
,

VW Scirocco 2.0 TDI

12 800 EUR

Year: 2013
Mileage: 100 000 - 109 999

Yesterday 16:08 Store ,

VW Scirocco 1.4TSI 160ks

8 500 EUR

Year: 2009
Mileage: 140 000 - 149 999
Yesterday 12:37 , ,

VW Scirocco 55 000km

10 800 EUR

Year: 2008
Mileage: 50 000 - 54 999
Yesterday 12:37
Линк
,

VW Scirocco 2.0 TDI

12 800 EUR

Year: 2013
Mileage: 100 000 - 109 999
24 Sep 15:57 ,

VW Scirocco 2.0 TDI

12 300 EUR

Year: 2013
Mileage: 100 000 - 109 999
31 Aug 13:57 Store , ,

VW Scirocco -12

Year: 2012
Mileage: 110 000 - 119 999
08 Jul 11:28 ,

VW Scirocco 2.0 TDI

13 000 EUR

Year: 2013
Mileage: 100 000 - 109 999
28 Apr 22:21 ,

Volkswagen Scirocco 2.0TDI

Year: 2009
Mileage: 250 000 - 299 999
15 Jan 15:40 ,

VW Golf

Year: 2009
Mileage: 200 000 - 249 999
18 Nov 18:40 , ,

VW Scirocco

7 700 EUR

Year: 2008
Mileage: 170 000 - 179 999
27 Oct 00:44 ,

VW Scirocco 1.4 160hp -08

7 700 EUR

Year: 2008
Mileage: 170 000 - 179 999
20 Oct 21:54 ,

VW Scirocco 2.0 TSi

12 000 EUR

Year: 2009
Mileage: 140 000 - 149 999
13 Aug 20:51 ,

VW Scirocco 2.0 TDI 177 PS

11 000 EUR

Year: 2013
Mileage: 200 000 - 249 999
07 Jun 12:40 ,

VW Scirocco

8 800 EUR

Year: 2010
Mileage: 150 000 - 159 999
28 Feb 12:36 , ,

VW Scirocco sport 1.4TSI so panoramski krov

9 900 EUR Намалена цена

Year: 2010
Mileage: 120 000 - 129 999
03 Feb 09:36 ,

VW Scirocco 1.4 TSI moze zamena

13 000 EUR Намалена цена

Year: 2012
Mileage: 25 000 - 29 999
14 Dec 11:02 ,

VW SCIROCCO VO ODLICNA SOSTOJBA

Year: 2010
Mileage: 120 000 - 129 999
16 Nov 17:41 , ,

VW Scirocco ITNO

9 999 EUR

Year: 2009
Mileage: 110 000 - 119 999
11 Nov 17:14 , ,

VW Scirocco 1.4 122

10 800 EUR

Year: 2011
Mileage: 95 000 - 99 999
15 Oct 23:03 , ,

VW Scirocco 2.0 TSI DSG

19 000 EUR

Year: 2008
Mileage: 60 000 - 64 999
05 Oct 19:35 , ,

VW Scirocco ITNO

10 500 EUR

Year: 2009
Mileage: 100 000 - 109 999
18 Sep 16:13 , ,

VW SCIROCCO ITNO

Year: 2010
Mileage: 95 000 - 99 999
31 Aug 04:29 ,

VW Scirocco 2.0 TDI 170KS BG Tabli -10

12 000 EUR Намалена цена

Year: 2010
Mileage: 180 000 - 189 999
09 Aug 18:43 ,

VW Scirocco

Year: 2008
Mileage: 60 000 - 64 999
27 Jun 17:57 ,

VW Scirocco 1.4TSI DSG7

12 900 EUR

Year: 2010
Mileage: 30 000 - 34 999
28 Apr 11:23 , ,

VW Scirocco

12 500 EUR

Year: 2010
Mileage: 95 000 - 99 999
23 Feb 17:58 , ,

VW Scirocco 1.4 tfsi, 125hp

12 000 EUR

Year: 2010
Mileage: 90 000 - 94 999
09 Jan 13:57 , ,

VW Scirocco 1.4 Tsi 160 ks

Year: 2009
Mileage: 45 000 - 49 999
27 Jun 23:16 , ,

VW Scirocco -09

10 900 EUR

Year: 2009
Mileage: 130 000 - 139 999
05 Feb 20:33 , ,

VW Scirocco 1.4 tsi -12

13 500 EUR

Year: 2012
Mileage: 55 000 - 59 999
25 Jan 17:15 ,

VW Scirocco 1.4 TSI -09

12 000 EUR

Year: 2009
Mileage: 70 000 - 74 999
27 Aug 20:13 , ,

VW Scirocco 2.0 TSI -09

Year: 2009
Mileage: 130 000 - 139 999
10 Jul 15:15 ,

VOLKSWAGEN SCIROCCO 2.0 TDI -09

15 000 EUR

Year: 2009
Mileage: 95 000 - 99 999
05 Apr 16:19 ,

VW Scirocco 1.4 TSI 160 k.s. -09

13 500 EUR

Year: 2009
Mileage: 55 000 - 59 999
To the top