Македонски | Shqip | English |

Vespa | Shpalljet në Maqedoni- Blerja dhe shitja e apartamenteve, makinave, telefonave mobil dhe të tjera. | Motorcycles (over 50cc) | Scooter

Vespa , 28
Piaggio , 20
Aprilia , 7
Kymco , 3
Lifan , 3
LML , 3
Honda , 2
SYM , 2
BMW , 1
Hyosung , 1
Malaguti , 1
Peugeot , 1
02 Oct 12:57 ,

Vespa Sei Giorni

6 000 EUR

Year: 2018
23 Sep 16:00 ,

Vespa GTS 300 ABS plus ASR

4 500 EUR

Year: 2017
24 Aug 21:19 ,

vespa gts super 300 hpe

5 200 EUR

Year: 2020
20 Aug 09:27 ,

Skuter Vespa

350 EUR

Year: 2008
10 Aug 18:38 ,

Vespa 125ie -11

2 850 EUR

Year: 2011
28 Jul 08:56 , ,

PIAGGIO VESPA GTS 150CC

4 000 EUR

Year: 2019
08 Jul 23:59 ,

YIYING 150

700 EUR

Year: 2013
13 Jun 02:50 , ,

Vespa

10 000 MKD

Year: 2020
16 May 16:38 , ,

Piaggio Vespa GTS 300 2015

3 300 EUR

Year: 2015
13 May 02:44 , ,

Vespa LML 200cc

2 400 EUR

Year: 2015
27 Apr 23:15 , ,

SYM SYMPHONY

1 700 EUR

Year: 2017
27 Apr 20:58 , ,

SYM SYMPHONY

1 700 EUR

Year: 2017
26 Feb 18:48 , ,

Vespa Lezer 150

Year: Older than 50s
17 Sep 16:48 , ,

Vespa 125 cc

Year: 2010
16 Sep 17:36 , ,

Vespa Piaggio Lx125

1 750 EUR

Year: 2007
07 Jul 19:18 ,

VESPA HAMACHI

400 EUR

Year: 2004
24 Jun 18:40 , ,

Kymco Vespa

Year: 2012
13 Jun 20:53 ,

Vespa

20 000 MKD

Year: 2005
07 Jun 14:36 , ,

Piaggio Vespa

1 900 EUR

Year: 2012
25 May 01:17 , ,

VESPA OCHER 150CC

350 EUR

Year: 2007
22 Apr 10:25 , ,

Vespa Sei Giorni

6 200 EUR

Year: 2018
16 Mar 13:35 , ,

Vespa Piaggio MP3 -17 125 cc

3 100 EUR

Year: 2017
16 Feb 14:42 , ,

Piaggio Vespa 125cc

2 900 EUR

Year: 2007
25 Dec 21:09 , ,

Vespa Piaggio

5 000 EUR

Year: 2014
16 Dec 14:58 ,

VESPA HAMACHI

550 EUR

Year: 2016
08 Oct 10:43 , ,

Vespa 150 cc

400 EUR

Year: 2010
07 Sep 19:34 , ,

Vespa LX 125

3 000 EUR

Year: 2007
28 Aug 14:07 , ,

Piaggio 125

1 400 EUR

Year: 2003
27 Aug 15:50 , ,

Piaggio Vespa Sprint 125i

2 850 EUR

Year: 2014
11 Aug 17:31 ,

Vespa 125

650 EUR

Year: 2007
06 Jul 01:03 ,

Vespa Piaggio x8 -04g

1 600 EUR

Year: 2004
03 Dec 10:03 ,

Vespa 150cc

300 EUR

Year: 2008
04 Oct 21:06 , ,

VESPA KINESKA

400 EUR

Year: 2009


To the top