Për pronarët e e-shitoreve

Këtu mund t‘i gjeni të gjitha të dhënat që ju nevojiten për ju si shitës me pakicë. Ju gjithashtu mund të qaseni tek fletushkat lajmëruese të mëparshme për e-shitoret.

Linqet e dobishme

 • Dosjet e çmimeve – Udhëzimet
  Për të listuar produktet në shoping, është e nevojshme një dosje e çmimit që përmbanë të dhënat për produktet e juaja. Për të krijuar një dosje të çmimit është e thjeshë duke ndjekur udhëzimet e dhëna.
 • Ofertimi në kategoritë shoping
  Disa nga kategoritë janë të emërtuara si kategoritë shoping. Kjo ka dallim nga kategoritë tona tradicionale (të tilla si TV-të dhe pajisjet). Këtu, ju si shitës me pakicë, mund të ndryshoni pamjen e listës suaj duke ofertuar.
 • E-shitësit me pakicë të vitit
  Duke qenë i shpallur si njëri nga e-shitësit me pakicë të vitit nuk është vetëm një dallim për të mirë, mirëpo gjithashtu përcjell një ndjenjë më të lartë sigurie tek konsumatorët të cilët rrisin shitjen më shumë.
 • Mbrojtja e blerjes
  Sigurohuni që konsumatorët tuaj të ardhshëm të ndjehen të sigurtë të blejnë në shitoren tuaj duke ofruar mbrojtjen e blerjes së Pazar3.

  Politika e kthimit

 • Kuponat
  A jeni aktualisht duke ofruar ose konsideruar dhënien e kupon kodeve për konsumatorët tuaj? Ne mund t'ju ndihmojmë që t'i promovoni ata në Pazar3 shoping.
Në fillim