Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

Најбрзо и најкомфорно до посакуваниот производ на Пазар3 преку ИутеКредит!

Најбрзо и најкомфорно до посакуваниот производ на Пазар3 преку ИутеКредит!

 

Пазар3 и ИУТЕкредит Ви овозможуваат да купите се што ќе посакате со 0% камата. Одберете го Вашиот омилен производ од над 370.000 огласи на Пазар3.мк, и кликнете на копчето "Аплицирај сега" за да го добиете поволно само преку ИУТЕкредит.

Во продолжение погледнете ги неверојатните услови за кредитирање на ИУТЕкредит.

Продолжен период на отплата на кеш кредити за секоја намена

ИутеКредит го зголеми периодот на отплата на кеш кредитите од својата понуда. Отсега сите нови корисници ќе можат да аплициратаат за износ до 30 000 денари со рок на отплата до 12 месеци, наместо досегашните 10 месеци или за истиот износ со 0% камата доколку го вратат за 30 дена.

По навремена отплата на првиот кредит, корисниците се квалификуваат за нов кеш кредит со поголеми износи и помали каматни стапки:

  • Кредит до 70 000 денари и продолжен рок на отплата до 18 месеци, наместо досегашните 15 месеци

  • Кредит до 100 000 денари со рок на отплата 24 месеци, наместо досегашните 21 месец

Намалени трошоци за кредит

Покрај продолжувањето на рочноста, ИутеКредит втор пат годинава ја намали Стапката на вкупни трошоци (СВТ) на сите кредити за 1,25% процентни поени.

Намалувањето на СВТ вклучува пониска каматна стапка, провизија и административни трошоци и се однесува на сите кредитни производи (кеш, наменски и автомобилски кредит).

При аплицирање нема дополнителни и скриени трошоци, така што корисниците може јасно и транспарентно да ги видат сите информации за кредитот за кој аплицираат.

 

Добиј ги парите веднаш 24/7 со новата Mastercard картичка на ИутеКредит

Сите клиенти на ИутеКредит може да аплицираат за кредит и да ги добијат потребните средства веднаш од било каде, во било кое време преку новата Mastercard картичка која се добива веднаш, со одобрена апликација за кредит. Картичката може да се користи на сите Mastercard терминали за плаќање, за подигање готовина од било кој банкомат или за онлајн плаќање.

 

Најбрзо и најкомфорно до посакуваниот производ на Пазар3 преку ИутеКредит!

 

Кон почеток