Македонски | Shqip | English |

Dm Store

Најдобрата понуда е кај нас!!!

Продавница за мобилни телефони   Прикажи повеќе Продавница за мобилни телефони
сервис и галантерија otkup

ул.11 Oktomvri br6-3 (Центар)karsi porta Makedonija
Dm Store
41.994153717464 21.432116031646
ул.11 Oktomvri br6-3 (Центар)
Скопје, Скопjе   Прикажи мапа
Денес 15:14 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

HUAWEI NOVA 5T

340 ЕУР

31 јан. 08:44 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

HUAWEI P9 LITE

65 ЕУР

23 јан. 14:11 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

SAMSUNG S9 PLUS

310 ЕУР

16 јан. 13:43 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

IPHONE XR 128 GIGA

380 ЕУР

12 јан. 12:00 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

IPHONE 8 PLUS

350 ЕУР

23 дек. 14:51 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Iphone 8 64gb

290 ЕУР

04 дек. 12:16 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

Iphone X 64gb

490 ЕУР

16 ноем. 15:24 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

SAMSUNG A50

180 ЕУР

24 септ. 12:01 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

iPHONE 7 PLUS

310 ЕУР

29 јун. 12:42 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

IPHONE 6S

130 ЕУР

13 мај 12:18 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

IPHONE XS NOV

760 ЕУР

10 мај 15:13 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

IPHONE 6 DM STORE

110 ЕУР

24 апр. 15:24 Мобилни телефони , Скопjе , Скопје

IPHONE XS MAX NOV

890 ЕУР

Кон почеток