Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

Друштво за сметководство ДиД ЕКСПЕРИЕНС ДОО СКОПЈЕ

Друштво за сметководство,ревизија и даночно советување ДиД ЕКСПЕРИЕНС ДОО Скопје Прикажи повеќе
Друштво за сметководство,ревизија и даночно советување ДиД ЕКСПЕРИЕНС ДОО Скопје


Лиценцирано друштво за сметководство,ревизија и даночно советување ДиД ЕКСПЕРИЕНС ДОО СКОПЈЕ преку своите овластени сметководители ги врши сите сметководствени услуги за големи,средни и мали трговски друштва,непрофитни организации,трговци поединци:
-Финансиско сметководство
-Производствени калкулации
-Малопродажба и големопродажба со повеќе магацини
-Девизно работење
-Пресметка на плати и МПИН
-Пресметка на ДДВ
-Пресметка на Е-ПЕРСОНАЛЕН ДАНОК
-Пријава/одјава во АВРМ и ФЗОМ
-Регистрација на фирми
-Изработка на бизнис планови
-Ликвидација на фирми
-Даночно советувањe и обуки

Контакт:
077/879-044 Дана Апостоловска
078/504-376 Драган Радески
маил:
[email protected]
Hide More
Карпош, Скопjе

Огласи во продавницата

Сите 1-1 од 1
Кон почеток