Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Скајмјузик центар

Скајмјузик центар - продавница за музички инструменти

Ние сме Скајмјузик центар, продавница за музички инструменти и опрема. Знаете дека без музика нема живот? Постоиме за секој нов ден да Ви го направиме во поголем ритам, со поголемо срцебиење, хармонија, поисполнет и поуспешен, ден за нови желби, мисли, и мотив да допрете до нотите на нашите инструменти.
Музиката е уметност која се состои од звуци и тишина искажани преку временска единица. Елементи кои се користат во музиката се:
- Интензитетот - интензитетот вбројува мелодија и хармонија;
- Ритам - ритамот вбројува такт и темпо;
- вокални квалитети, како што се артикулација, динамика и текстура.
Употребата на музиката, во нејзиното создавање, изведба, значение, па и во нејзината дефиниција, варира во зависност од социјалниот и културниот контекст. Таа варира од строго организирани композиции и перформанси до импровизација. Музиката се користи за многу цели како на пример:
- Комуникација,
- Религија,
- Академско проучување,
- Естетски форми,
- Забава итн.

Во нашата продавница, која се наоѓа во Градски трговски центар во град Скопје, може да пронајдете инструменти за да ја направите Вашата музика од секаков тип како и дополнителна опрема за да ја презентирате и преставите Вашата музика.
Ние сме тука, секогаш да Ви помогнеме при Вашиот избор. Во нашата продавница имаме инструменти и музичка опрема за секого. Дел од тие инструменти би издвоиле, а за останатите Ве очекуваме да не посетите.

- KORG електрични клавири, синтесајзери, аранжери и работни станици;
- KORG аналогни инструменти и опрема;
- класични, акустични и електрични гитари - Ibanez, Vox, Soundsation, Epiphone...
- гитарски засилувачи и голем избор на дополнителна гитарска опрема како што се жици, ремени, штимери, трзалици...
- студиска и ди-џеј опрема од реномираните производители M-Audio, Alesis, Alto, Denon, Numark...
- голем избор на класични инструменти - виолини, виолончела, контрабаси, дувачки инструменти и дополнителна опрема за истите;
- широк избор на кабли, конектори и адаптери;

Наши редовни муштерии и клиенти се најголемите и најпознатите наши музичари, голем број на музички училишта, почетници, аматери, професионалци...

Во изминативе три и пол години од кога постоиме докажвме дека залужуваме да ни верувате.


Со почит,
Скајмјузик центар

ГТЦ, приземје, спроти Жена парк.

Centar, Skopje

Ads in the store

All 1-24 of 24
20 Feb 11:16

ALESIS SRP100

3 450 MKD

20 Feb 11:16

ALESIS MULTIMIX 8 USB FX

10 550 MKD

20 Feb 11:16

ALESIS MULTIMIX 4 USB FX

7 450 MKD

20 Feb 11:16

ALESIS ASP-1

950 MKD

19 Feb 14:19

ALESIS MULTIPAD CLAMP

5 000 MKD

19 Feb 13:13

ALESIS PERCPAD

5 600 MKD

19 Feb 13:13

ALESIS SAMPLEPAD4

11 100 MKD

19 Feb 13:13

ALESIS SAMPLEPAD

7 400 MKD

15 Feb 18:24

M-AUDIO EX-P

1 900 MKD

15 Feb 14:15

M-AUDIO SP-2

1 550 MKD

15 Feb 14:15

M-AUDIO MIDISPORT 4X4

5 900 MKD

15 Feb 14:03

M-AUDIO SP-1

1 250 MKD

15 Feb 13:58

M-AUDIO UBER MIC

8 000 MKD

15 Feb 13:58

M-AUDIO AIR 192|8

13 600 MKD

15 Feb 13:54

M-AUDIO AIR 192|14

19 800 MKD

15 Feb 13:54

M-AUDIO AIR 192|4

8 000 MKD

To the top

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information