Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

Пазар3 на твојот мобилен

Додека сте дома, на плажа или во автобус – Pazar3.mk Ви е достапен без разлика каде и да се наоѓате.

iPhone Преку 20 000 симнувања на апликацијата!

Целокупната понуда на Pazar3 во твојот џеб! Огласите се подредени исто како и кога пристапувате на Pazar3.mk од компјутер и лесно може да регистрирате оглас со слики.

Android Преку 15 000 симнувања на апликацијата!

Заради задоволување на големата побарувачка за Android апликација на Pazar3, таа конечно е достапна. Android апликацијата ја има истата функционалност како и Pazar3 iPhone апликацијата.

Бесплатно е!

Симнувањето на iPhone и Android апликациите е бесплатно, единствено што може да биде наплатено е користењето на мобилен интернет.

Активирајте мобилен интернет

Доколку не сте во можност да сурфате на Вашиот мобилен, изберете од понудените пакети за мобилен интернет кои се објавени на веб страните на нашите мобилни оператори:

Кон почеток