Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

Рекламирање со банер

Пазар3 им помага на компаниите да ги промовираат нивните производи и услуги преку рекламирање со банер.

Предности од рекламирање со банер

  • Препознатливост и бренд: Зајакнете го Вашиот бренд преку промовирање пред 70 000 посетители дневно на Пазар3.
  • Направете креативни кампањи: Може да користите флеш анимации со цел да го привлечете вниманието на потенцијалните купувачи.
  • Таргетиран маркетинг: Одберете дали ќе го насочите Вашиот маркетинг според географско подрачје или според преференциите на посетителите.

Различни банери за различни компании

  • Банери во сите категории и сите локации: Погодни за големи и средни компании кои сакаат да ги промовираат своите производи/услуги на сите посетители и во цела Македонија.
  • Банери според локација/категорија: Погодни за помали компании кои сакаат да се насочат кон одредена група на купувачи.
  • Поврзете ги посетителите со Вашата веб страница или со Вашата продавница на Пазар3: Не е потребно да имате веб страница за да поставите банер на Пазар3.

Превземете го ценовникот за рекламирање со банер Превземете го ценовникот за рекламирање со банер

Без разлика на Вашиот буџет, нашиот тим од маркетинг агенти ќе помогне да ги постигнете посакуваните маркетинг цели. Пратете електронска порака преку формуларот што се наоѓа десно или контактирајте нè преку телефон:

Канцеларија: 047/455 078
Мобилен: 076/311 444

Кон почеток