Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

ВИДЕО ВОДИЧ

Pazar3.mk Видео водич за продажба

Детално објаснување на чекорите за регистрација на оглас на pazar3.mk.

Што сè може да продадете, кога е најдобро да продавате, како да ја поставите вистинската цена и како да креирате оглас кој ќе го привлече вниманието на купувачите.

  • Како да регистрате оглас?
  • Што се може да продадете на Пазар3?
  • Кога е наjдобро да продавате?
  • Како да ja поставите вистинската цена?
  • Како да креирате оглас коj ке го привлече вниманието на купувачите?
Кон почеток