Regjistroni Pazar3 llogari dhe fitoni 50 denarë.

Kontaktoni Pazar3

Ne kemi për qëllim t’ju përgjigjemi pyetjeve tuaja në mënyrë sa më të shpjetë.

Ne jemi në dispozicion t’ju përgjigjemi pyetjeve përmes e-mailit ose telefonit çdo ditë nga ora 07 deri në orën 24.

Telefoni: 047 483 930
Emaili: [email protected]

Informata

Në fillim