Македонски | Shqip | English |

За сопственици на е-продавница

Како трговец, тука ќе ги најдете сите потребни информации. Исто така може да се пријавите за добивање на сите новости за трговци.

Линкови за помош

 • Ценовник - Инструкции
  За да се прикажуваат Вашите производи во Шопинг, потребен е ценовник со информации за Вашите производи. Креирањето на бараниот ценовник е едноставно со следење на овие инструкции.
 • Наддавање во Шопинг категории
  Некои категории се означени како Шопинг категории. Овие се разликуваат од останатите категории(како што се: Телевизори или Апарати за домаќинство). Како трговец, со наддавање, тука може да влијаете на начинот на кој се прикажувате.
 • Е-Трговци за оваа година
  Да се биде дел од Е-трговци за оваа година, не е само издвојување од останатите туку и градење на доверба и заштита кај потрошувачите а тоа води кон повеќе продажби.
 • Купете заштита
  Вашите потенцијални потрошувачи ќе се чувствуваат заштитени да купуваат од Вашата продавница нудејќи им Пазар3 Заштита на потрошувачи.

  Полиса за враќање

 • Картички за попуст
  Дали нудите или планирате да нудите картички за попуст на Вашите потрошувачи? Ние може да Ви помогнеме да ги промовирате на Пазар3 Шопинг.
Кон почеток